Čtení na 4 min 20 Lis 2020

Black Friday – Jak a co vybírat v moři slev?

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Black Friday je zde!  Na každém kroku jsou všemožně lákavé propagační akce. Aby vás po této nákupní smršti pochválila i vaše peněženka, vytvořili jsme pro vás mini průvodce. Najdete v něm oblečení a doplňky, které přímo volají po nošení nejen v této sezóně!

Black Friday – Denim

Tento materiál jednoduše milujeme v každém ročním období, bez ohledu na počasí nebo příležitost. Džínové oblečení má své věrné fanoušky všech věkových skupin – pokud se mezi nimi najdete, vydejte se na lov těch nejatraktivnějších kousků za akční cenu. V následujících měsících můžete džíny, džínové bundy, nebo hit posledních měsíců džínové košile, použít na více než jen jeden styl. Na co si ale dávat pozor? Určitě budete potřebovat klasické modely, jako jsou stright nebo slim džíny. Sáhnout můžete i po zvonáčích, širokých džínách a oblečení z tmavě modré barvy. Doporučené značky? Levi´s, Lee a Wrangler jsou vždy skvělým výběrem.

MISS SIXTY / ANSWEAR LAB / LOVE MOSCHINO

PEPE JEANS / PEPE JEANS / LEVI´S

TOMMY HILFIGER / MEDICINE / LEVI´S

WRANGLER / TOMMY JEANS / WRANGLER

Black Friday – Ať žije klasika

Klasika může pro každého znamenat něco jiného, ​​ale tentokrát se budeme věnovat nejoblíbenějším kouskům. Black Friday je skvělým okamžikem, kdy můžete doplnit svůj šatník nadčasovým oblečením, které se bude hodit na méně formální i slavnostnější příležitosti. Jednoduchá bílá košile (nebo jiný odstín, pokud se vám nelíbí bílá), látkové cigaretové kalhoty, bunda (hladká nebo károvaná), svetr nebo univerzální šaty s vámi zůstanou po celá léta, vždy připraveny vytvořit efektní vzhled. Snažte se o kvalitní přírodní tkaniny, klasické potisky, které nikdy nevyjdou z módy (pruhy, tečky) a tlumenou paletu barev – béžová, šedá, tmavě modrá, bílá, černá. Nezapomeňte na boty a doplňky. Váš vzhled doplní klasické vysoké podpatky kožená taška nebo hodinky s jednoduchým nadčasovým designem.

MORGAN / TRUSSARDI JEANS / GUESS JEANS

CALVIN KLEIN / STEFANEL / HUGO

TOMMY HILFIGER / CALVIN KLEIN / TOM TAILOR DENIM

TOMMY HILFIGER / GANT / MEDICINE

Black Friday – Ležérní styl

Letošní rok nás přinutil ještě více milovat pohodlné a ležérní oblečení. Pokud máte pocit, že stále nemáte dost mikin nebo hledáte pohodlné legíny nebo jogger kalhoty (ať už na podzimní chill out nebo intenzivní domácí cvičení), díky akci Black Friday bude vaše rozhodování o trochu jednodušší. Čemu stojí za to věnovat pozornost? V první řadě si vyberte oblečení, ve kterém se opravdu cítíte skvěle. Pro někoho to bude pastelová tepláková souprava, pro jiného zas tričko nadměrné velikosti s designovým vzorem.

LOCAL HEROES / MANGO / LOCAL HEROES

ADIDAS ORIGINALS / TOMMY HILFIGER / ADIDAS PERFORMANCE

MEDICINE / CALVIN KLEIN / FILA

CALVIN KLEIN JEANS / ADIDAS PERFORMANCE / GAP

Black Friday – Výhodné kousky na zimu

Při brouzdání prodejními akcemi, někteří už nakupují s ohledem na budoucnost – vybírají si oblečení na jaro nebo takové, které bude užitečné v nadcházejících ročních obdobích. Ale chceme také vypadat dobře tady a teď! Naštěstí si během Black Friday můžete koupit i špičkové zimní oblečení a doplňky, které si ideálně oblečete hned po doručení balíku. Kvalitní péřové bundy a vlněné kabáty mohou stát hodně, takže listopadové akce potěší ty, kdo zimní nákupy odložili na poslední chvíli. Už máte své kabáty? Podívejte se i na barevné svetry, ty s buffy rukávy nás chytili za srdce, či minimalistické čepice i zimní boty na silné masivní podrážce.

ANSWEAR LAB / LOVE MOSCHINO / ANSWEAR LAB

ANSWEAR LAB / TOMMY HILFIGER / TOMMY JEANS

MEDICINE / DR. MARTENS / PRODUKT BY JACK & JONES 

GUESS JEANS / SOREL / TOMMY HILFIGER

Přečtěte si další článek