Čtení na 4 min 09 Pro 2020

Nekrásnější dárky pro vaše blízké na letošní Vánoce

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Vánoce jsou již za rohem a jako každý rok i nyní přemýšlíme jaké dárky připravit pro naši rodinu a nejbližší přátele. Připravili jsme pro vás přehlídku stylových, originálních a módních dárků na letošní Vánoce a doufáme, že díky našim vybraným tipům a inspiracím vám usnadníme výběr a trefíme se do vašeho vkusu.

Originální dárky spojené s módou

Pokud osoba, kterou chcete obdarovat, udává trendy nebo jednoduše ráda vypadá dobře, budou oblečení nebo módní doplňky tou pravou volbou pro vánoční dárek. Máte mnoho možností, ale vždy se ujistěte, o jaké potěšení jde z hlediska kvality a designu. Inspirativní barvy a vzory, neobvyklé tvary, vychytávky přímo z mola – to je jen několik aspektů, které odlišují originální vánoční dárky. Každá žena si jistě oblíbí stylovou kabelku: jedinečnou „clutch“ pro speciální příležitosti nebo model kulatého tvaru a intenzivní barvy. Další možností jsou boty na podpatku – nevyhnutelně s výrazným podpatkem nebo efektní dekorací, jako je spona nebo řetízek. Fanoušci streetwear si oblíbí svetry a mikiny (jako ty z kolekce G-Star Raw) nebo třpytivé tenisky, které budou klenotem v jejich skříni. Na druhé straně roztomilé sněhule v pastelových barvách potěší každého, který chce v zimě vypadat atraktivní a cítit se i v chladném počasí teple.

KARL LAGERFELD / ALLSAINTS / PINKO

MEDICINE / CALVIN KLEIN / INUIKII

TOMMY HILFIGER / MEDICINE / MEDICINE

MEDICINE / G-STAR RAW / G-STAR RAW

Zajímavé vychytávky na Vánoce

Malé vánoční dárky mohou přinést mnoho radosti a někdy i smíchu. Pro ty, kteří nemají chuť kupovat oblečení jako dárek, budou dobrou volbou různé gadgety. Co si zvolit? V první řadě se nechte vést povahovými rysy obdarovaného, ​​jeho vkusem, zálibami, smyslem pro humor… Možná přijdete s nápadem na skvělý dárek! A pokud ne, rádi vám pomůžeme. Začněme vychytávkami, které pozvednou každý styl. Na klíče i na tašku lze připevnit jedinečný přívěsek v abstraktním nebo realistickém tvaru. Barevný pásek od návrháře s výraznou sponou změní a rozzáří i jednoduchý outfit. A co teprve obal na smartphone? Nemusíte být fanoušek sociálních sítí, aby vás potěšil.  Malé vánoční dárky se nemusejí týkat jen módy – konec konců mnoho vychytávek může zpříjemnit život i naše okolí. Barevné vánoční ozdoby v neobvyklém tvaru, sada vonných svíček nebo pero pokryté krystaly, které učiní rozruch v práci nebo během vyučování, jsou jen některé z originálních nápadů.

TRUSSARDI JEANS / MEDICINE / RICHMOND & FINCH

SWAROVSKI / MEDICINE / LOVE MOSCHINO

MEDICINE / POLO RALPH LAUREN / MEDICINE

POLO RALPH LAUREN / G-STAR RAW / MEDICINE

Dárky, které vás vždy potěší

Pokud nemáte nápad na dárek, máte nedostatek času nebo neznáte dobře člověka, kterému chcete něco darovat, zůstávají vám vánoční jistoty. Jde o typ dárků, kterými neurazíte a fungují dobře. Začněme s nízkou rozpočtovou verzí, bez které neexistují Vánoce a tou jsou ponožky. Ležérní nebo se slavnostním motivem mohou být senzačním dárkem, zvláště pokud si vyberete model již v dárkové krabičce. Další možností jsou zimní doplňky jako čepice, šály a kožené vychytávky: peněženky, opasky a vkusné rukavice jsou vždy dobrým nápadem! Osvědčené a originální vánoční dárky mohou být i z vyšší cenové kategorie – zaměřte se na ně, pokud hledáte klasický dárek pro své blízké. Decentní šperky: náušnice, náramek nebo přívěšek potěší ženu blízkou vašemu srdci. Pro muže budou naopak hodinky nasazené na koženém pásku nebo elegantním náramku skvělou volbou, která je bude doprovázet v důležitých životních okamžicích. Při hledání dokonalého dárku tohoto typu se podívejte především na Fossil šperky a hodinky jako Armani Exchange nebo Emporio Armani.

KATE SPADE / GUESS JEANS / SCOTCH & SODA

ANSWEAR / ARMANI EXCHANGE / SWAROVSKI

HAPPY SOCKS / MEDICINE / TOMMY HILFIGER

G-STAR RAW / CALVIN KLEIN JEANS / ARMANI EXCHANGE

Přečtěte si další článek