Čtení na 4 min 03 Led 2021

Máš styl, máš úroveň, máš taktiku – máš Answear!

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Už tě nebaví klikat na tisíce módních online obchodů? Máš Answear!

Už žádné otázky, žádné váhání, žádná nejistota – máme pro tebe odpověď, kterou určitě dobře znáš. Pokud se oblékáš online, ale rád žiješ offline, jsme tu pro tebe. Právě teď ti chceme představit naši novou kampaň určenou všem lidem, kteří chtějí mít Answear nejen pro svůj šatník.

Jsme tu pro všechny věkové skupiny, generaci Z  i matadory ostřílené životem, kteří v sobě mají „mladistvého ducha“ a nebojí se rušit stereotypy, odmítat jít v zajetých kolejích, chytat se příležitostí a využívat to, co jim osud přinese. Zaměřujeme se na zážitky a radost z hraní si s módou. Milujeme individualismus, vážíme si svobodné volby a nemáme nic proti tomu, abychom určovali své vlastní trendy, místo abychom sledovali ostatní.

Podívej se na rozšířenou verzi našeho spotu, doplněnou o scény, na které v televizi nenarazíš:

MÁŠ STYL

Nezáleží na tom, jestli je tvůj look odvážně „za čárou“ nebo se hlásíš k norm-coru. Neočekáváme od tebe, že budeš vypadat jako bys vypadl ze stránek módního časopisu. Víme, že tvoje vrozená intuice tě povede vždy k věcem, které ti plně vyhovují, odrážejí tvojí osobnost a dají vyniknout tvé povaze.

Všechny modely, do kterých jsme herce oblékli, najdeš spolu s další inspirací tady  >>>>>>

MÁŠ ÚROVEŇ

Bez ohledu na tvůj věk, pohlaví nebo místo, kde se právě nacházíš… Pro nás jsi vždycky cool!

MÁŠ DRZOST

Přesně víš, do čeho se vyplatí investovat, a za své utracené peníze vždy dostaneš to nejlepší, co je na trhu… V tvém životě tě pohání vášeň, miluješ všechno, co děláš, a nikdy se nebojíš přijmout novou výzvu.

MÁŠ SVOBODU

…při zlomových rozhodnutích i v každodenních záležitostech. Koneckonců, můžeš být kýmkoli chceš a dělat cokoli, po čem toužíš – neomezujeme nikdy tvoji svobodu ani nezávislost. Tvoje fashion volby jsou jen tvoje, nevnucujeme ti představy o těch jediných správných trendech. Volba je na každém z nás.

MÁŠ TO NA HÁKU

Navzdory tisícům věcí, které se ti honí hlavou, umíš relaxovat a dostat z života to nejlepší, co ti nabízí. Nebereš si k srdci názory ostatních a nezáleží ti na tom, zda tě někdo soudí. Děláš si, co chceš, nosíš, co se ti líbí, a žiješ podle sebe.

MÁŠ TAKTIKU

Tvůj další tah může být dobře promyšlený, spontánní, riskantní i hra na jistotu. Máš plnou kontrolu nad tím, kam směřuješ, a my to můžeme jen podporovat.

MÁŠ TO FAKT RYCHLE

Snažíme se ti doručit každou zásilku fakt rychle, obvykle do 24 hodin. Při nákupu nad tisícovku pro tebe máme dopravu zadarmo a je už jenom na tobě, jaký způsob si zvolíš. My jsme tu pro tebe a můžeš se na nás spolehnout.

MÁŠ KLUB

A ne jen tak ledajaký! Vítej u nás, díky bezplatnému členství v Answear Clubu můžeš počítat s atraktivními slevami a dalšími výhodami, které ti zpříjemní tvoje nákupy.

Když chceš vědět ještě víc o naší kampani

Video režíroval Łukasz Zabłocki a natočil ho ve Varšavě na klasický 35mm film. Díky tomu získal obraz autentický charakter i atmosféru. Naše kampaň Máš Answear běží současně v sedmi zemích (Polsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Bulharsko). Komunikační strategii a hlavní myšlenku kampaně vytvořila kreativní agentura Feeders, produkci si pod palec vzala společnost Papaya Films.

Přečtěte si další článek