Čtení na 3 min 15 Pro 2023

Celebrate Everything! Užijte si výjimečné okamžiky ve stylu

Autor: Katka
Čtení na 3 minuty

Answear.LAB představuje novou kolekci Celebrate Everything, která je navržena pro každou příležitost. Byla inspirována ženou, která se chce cítit krásná a jedinečná v jakémkoli oblečení, které pro sebe zvolí. Podle rady Coco Chanel: „Vždycky vypadejte tak, jako byste měla potkat svou životní lásku nebo svého největšího nepřítele.“ zdůrazňuje Agnieszka Pruchnik, ředitelka značky Answear.LAB.

Světové trendy v kolekci Celebrate Everything

Kolekce Celebrate Everything se zrodila z přesvědčení, že výjimečné příležitosti můžeme oslavit podle vlastního stylu. Každá žena se může obléknout inspirativně a krásně, ať už se jedná o jakoukoli příležitost. A také oslavovat život a jedinečné okamžiky.

V kolekci najdete večerní oblečení, které navazuje na trendy aktuální sezóny. Jedním z takových trendů je power dressing. Ten do světa módy uvedl návrhář Yves Saint Laurent, který chtěl, aby se ženy cítily v oblečení stejně pohodlně jako muži.

Power dressing také zdůrazňuje, že klíčovým prvkem stylu je zdravé sebevědomí. Proto ve večerních návrzích Answear.LAB hrají důležitou roli obleky, modely se spadlými rameny nebo flitrové komplety se zvýrazněným pasem. Kromě toho je viditelnou inspirací trend kombinace černé s černou, výrazných šperků, netradiční klasiky a stylu z 90. let.

Fenomenální styling pro každou významnou událost

Oblečte se podle svého přání pro každou příležitost, to je mantra značky Answear.LAB. Proto jsme do naší kolekce zařadili nejen obleky, ale i šaty, které jsou tradičně spojeny s večírky.

Zajímavým návrhem je stylizace s drapérií na přední straně a zapínání na řadu zlatých knoflíků. Nechybí ani midi šaty s rozparky vpředu, korzetové topy a bufetové rukávy splývající až k zápěstí. Stejně fenomenální jsou vypasované šaty na tenká ramínka s dlouhým smyslným rozparkem. Za zmínku stojí také maxi pouzdrové šaty s efektním lemováním na zádech.

„Chceme, aby se ženy cítily sebevědomě a s nadšením si vytvářely svůj vlastní jedinečný styl, který se stane odrazem individuality a vnitřní síly, “ zdůrazňuje Agnieszka Pruchnik.

Inspirativní detaily

Sebevědomá žena nerada dělá kompromisy, ale zároveň se nebojí experimentovat s různými styly. Dokáže kombinovat klasické a moderní prvky a vytvářet tak jedinečné kombinace. Dokonalým základem pro takový outfit je souprava sestávající z košile s šerpou uvázanou na mašli. Zvolit můžete také midi sukni s dlouhým bočním rozparkem.

Nebojte se v kolekci Celebrate Everything zvýraznit outfit originálními doplňky. Například botami různých stylů: od jehlových podpatků se špičatou špičkou až po kozačky. Nezbytnou součástí stylingu jsou výrazné šperky. Doplňte je v různých tvarech a formách. Mohou to být motýlci, peříčka nebo motiv květu růže.

Celé kolekci dominují klasické barvy jako je černá a bílá s nádechem elegantního třpytu. Materiály zahrnují flitry, velur, řasený šifon, textury s kovovými nitěmi a kožešiny. Oslňte svým stylem nejen na party.

Přečtěte si další článek