Čtení na 4 min 19 Pro 2023

Najděte ideální vánoční dárek s Answear.LAB

Autor: Katka
Čtení na 4 minuty

Hledáte dárek pro svou maminku, sestru nebo kamarádku? Nebo obdarujte sami sebe něčím výjimečným a udělejte si radost. Podívejte se na vánoční tipy od Answear.LAB.

Pro maminku

Do hledání dokonalého dárku pro maminku jsme vložili srdce a odhodlání. Koneckonců je to dokonalá příležitost, jak vyjádřit vděčnost a city, které k ní chováte. Péče, láska, oddanost jsou jen některá ze slov, která můžeme vyjádřit. Pokud chcete vybrat vánoční dárek, který ji potěší, vsaďte na ty, které zlepší její pohodu a každodenní komfort.

Připravte pro svou maminku sadu, u které může nerušeně relaxovat. Součástí mohou být pantofle s imitací kožešiny v krémové barvě a stylové pyžamo ze vzorované látky, která je příjemné na dotek. K ostatním prvkům soupravy slaďte také přikrývku. S touto sadou si užije každý zimní večer.

Chcete své mamince raději darovat něco klasického a nadčasového? Zvolte náušnice s ozdobnými přívěsky ve tvaru perel, které jsou jedinečným spojením ženskosti a současných trendů. Budou dokonalým doplňkem každodenních i večerních outfitů. Stejně působivé jsou i klipsy z kolekce Focused and Fabulous. Tento šperk, který nosily milovnice módy v 80. Letech, zažívá totiž comeback. Klipy s působivou aplikací od Answear.LAB jsou skvělým dárkem pro vaši maminku, která si potrpí na šperky podle aktuálních módních trendů.

Pro sestru   

Pro mnohé z nás je sestra jednou z nejdůležitějších osob v našem životě. Vyberte dárky, které sestře ukáží, že myslíte na její pohodlí a módní potřeby. Darujte ji svetr s módním vzorem v zimních barvách, klasické bílé nebo sytě červené.

Teplé pletené šály z měkké, vlněné pleteniny lze použít k omotání kolem krku, ramen a také jako provizorní pokrývku hlavy. Tento doplněk, zakončený třásněmi a poutavým úpletem, je jednou z nejmódnějších voleb pro sezónu podzim/zima 2023/2024. Zimní vzhled doplní spony do vlasů ve tvaru mašlí. Díky sametovému materiálu, z něhož jsou vyrobeny, vypadají krásně jako doplněk ke každému outfitu.

Pro kamarádku

Vždy se na ni můžete spolehnout, znáte ji nejlépe na světě a víte, co potřebuje. Poděkujte vánočním dárkem za její podporu a pochopení. Dárek, který odráží současné trendy, jí jistě udělá velkou radost.

Barvou, která v této sezóně nepopiratelně dominuje, je bordó. Při výběru dárku pro kamarádku se poohlédněte po předmětech v odstínech této módní barvy. Na výběr je mnoho doplňků, například rukavice v imitaci semiše nebo baret v bordó barvě. Pro kamarádku, která má ráda praktické věci vyberte kabelku, pro tuto sezónu s mimořádně módním motivem krokodýlí kůže a elegantní a kompaktní peněženku.

Na přelomu posledních sezón se šátky staly nejžhavějším módním doplňkem. Šátky se nosí nejen uvázané kolem krku, ale také jako topy, čelenky, pásky ke kalhotám nebo ozdoby kabelek. Obdarujete-li přítelkyni hedvábným šátkem, darujete ji praktický a všestranný doplněk.

Pro sebe

Při výběru dárků obvykle myslíme na své blízké. Kromě obdarování rodiny a přátel nezapomínejte také na sebe. Koneckonců sami nejlépe víme, co nám udělá největší radost. Existuje mnoho způsobů, jak vybrat ideální vánoční dárek. Začněte třeba módními doplňky. Dopřejte si klasickou kabelku, která doplní jakýkoli outfit z vašeho šatníku. Slaďte ji s černou peněženkou s ozdobnými vsadkami a páskem z kombinace ekokůže a zlatého řetízku.

Stejně tak vždycky potěší šperky. Pokud rádi vynikáte a podtrhujete svou osobnost krásnými doplňky, vyberte si výrazné šperky, které snadno upoutají pozornost. Zazařte v náušnicích a vhodném prstenu s květinovým motivem. Sada se hodí pro ženy, které ocení odvážný styl, i pro ty, které milují minimalismus, a bude se skvěle hodit ke každé příležitosti.

Přečtěte si další článek