Čtení na 2 min 28 Led 2021

Co darovat na Valentýna Vašemu milému?

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Valentýn se blíží a vy nemáte žádný dárek pro svého džentlmena? Seznamte se s našimi inspiracemi v různých stylech, abyste mohly snadno najít právě ten, který potěší Vašeho partnera.

Dárky v elegantním stylu

Den svatého Valentýna nás obvykle nutí nakupovat elegantnější a stylovější dárky, které uspokojí smysl pro estetiku a osloví vkus obdarovaného. Pokud i vy patříte do této skupiny, věnujte své polovičce na Valentýna něco speciálního. Skvělým tipem jsou všechny pánské šperky i hodinky, protože jde o nadčasový a stylový doplněk. To, zda si vyberete verzi s koženým páskem, náramkem nebo ve sportovní verzi, závisí na preferenci partnera. Mezi elegantní pánské dárky patří i kožené výrobky: pásky, peněženky, menší i větší kožené tašky, aktovky a batohy. Pokud váš muž nosí často obleky a saka, nemůžete udělat chybu manžetovými knoflíčky, hedvábným kapesníčkem nebo vzorovanou kravatou.

TOMMY HILFIGER / MOSCHINO / RAINS

TRUSSARDI JEANS / ONLY & SONS / ARMANI EXCHANGE

Praktické dárky

Praktické mohou být dárky i na Valentýna! Samozřejmě mu nemusíte kupovat vrtačku nebo soupravu pro péči o auto – vyberte spíše praktické módní dárky. Fanoušci streetwear budou mít určitě radost z dalšího páru tenisek nebo z ležérního doplňku jako jsou ledvinky nebo čepice. Pánská košile vyrobena z kvalitní bavlny je dalším stylovým dárkem. Pokud váš muž nemá rád zimu, potěší ho vlněný kardigan, teplé rukavice nebo měkká šála. Hledejte originální, kvalitní předměty s neokoukaným designem.

MANGO / NIKE / KANGOL

PUMA / TOMMY HILFIGER / LEVI´S

Zaměřte se na vychytávky a doplňky

Úspěšný dárek pro přítele nemusí být nutně drahý. Můžete si vybrat z množství nevšedních, přitom však milých vychytávek. Valentýn nemusí být nutně pokryt srdíčky v růžových a červených odstínech – vaším dárkem může být například designová souprava na hraní karet nebo šachů, což bude také skvělá výmluva na společné trávení času. Pokud má váš drahý rád roztomilé nebo vtipné maličkosti, darujte mu třeba barevné ponožky, pouzdro na telefon nebo termo hrnek (například se zajímavým popiskem).

MEDICINE / MEDICINE / WINK BOTTLE

MEDICINE / MEDICINE / MEDICINE

Přečtěte si další článek