Čtení na 4 min 28 Led 2021

Valentýnské dárky pro vaši milou: máme pro Vás tipy, které si získají její srdce!

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Čas, který patří zamilovaným, je za dveřmi! Našli jste už dárek na Valentýna pro svou přítelkyni? Pokud váháte mezi několika suvenýry nebo, což je horší, máte zcela prázdnou hlavu, inspirujte se našimi návrhy.

Tentokrát sáhneme po ověřených kategoriích ze světa módy, které potěší dámy všech věkových skupin a osloví nejen trendsetterky. Nadčasové, univerzální, praktické a stylové… právě takové, by měly být valentýnské dárky pro NI. Zde jsou 4 návrhy – doufáme, že mezi nimi najdete něco skutečně výjimečné.

Vkusná taška

Existuje doplněk, po kterém žena sáhne téměř v každé situaci, aby doladila outfitovou kombinaci. Kabelka je osvědčeným dárkem na Valentýna pro snoubenku, manželku, partnerku nebo blízkou přítelkyni, dokonale kombinující praktické i estetické aspekty. Můžete si vybrat z mnoha modelů, ale místo velkých nákupních tašek, doporučujeme zvolit menší, ale stejně roztomilé: kabelku do ruky, do práce nebo psaníčko. Nebojte se vybrat poutavou barvu nebo vzor (metalizovaná kůže nebo potisk zvířat) a dbejte také na dekorativnost. Kabelka s řetízkem namísto řemínku nebo ozdobná kovová rukojeť budou dárkem, který se v jejím šatníku neztratí.

GUESS / COACH / PINKO

KARL LAGERFELD / LOVE MOSCHINO / KARL LAGERFELD

Hodinky

Šťastní a zamilovaní nepočítají čas, ale hodinky mohou být někdy užitečné. Zaprvé budou fungovat v nouzových situacích (kdy smartphone odmítne poslechnout) a zadruhé ozdobí jakýkoliv outfit vaší polovičky. Proč z toho tedy neudělat dárek na Valentýna? Zaměřte se na modely připevněné na náramku. Pokud má vaše drahá spíše minimalistický styl a nevyhovují jí lesklé prvky, omezte počet ozdob, jako jsou kamínky kolem ciferníku nebo řemínek z různých odstínů kovu a zvolte stříbrný nebo zlatý model.

FOSSIL /  GUESS JEANS / SWAROVSKI

TOMMY HILFIGER / TIMEX / ARMANI EXCHANGE

Šperk

Chcete najít něco pěkného, malého, ale přitom nepřehlédnutelného? Prohlédněte si velmi efektní a nadčasové – šperky. Výběr je skutečně obrovský, takže snadno najdete něco, co potěší vaši milovanou osobu. Budou to minimalistické náušnice ve stylu 90. let? Nebo možná náramek se zirkony, který je ideální nejen pro fanynky stylu glamour? Musíte se rozhodnout! Dobrý dárek na Valentýna pro dívku nemusí nutně stát majlant. Kromě kamenů a drahých kovů si můžete vybrat i z těch přijatelnějších, ale stejně stylových a trendových doplňků.

PATRIZIA PEPE / SWAROVSKI / FOSSIL

SWAROVSKI / KATE SPADE / MANGO

Lodičky

Právě tento svátek je jako stvořený na trochu bláznivý a zcela originální dárek na Valentýna pro vaši něžnou polovičku. Nevšedním výběrem dokážete, že ji nejen milujete, ale především, že ji i dokonale znáte. Působivé vysoké podpatky jako dárek osloví právě ty milovnice světa módy, které zbožňují Carrie Bradshaw, impozantní postavu ze seriálu Sex ve městě a navíc rády rozšiřují svoji sbírku bot. Existuje však jedna podmínka – musíte trefit velikost, kterou nosí vaše drahá. Jelikož má jít o zamilovaný dárek, tak na černé lodičky zapomeňte. Můžete si vybrat z barevných vysokých podpatků, metalických sandálů, kozaček s efektními podpatky nebo z modelů zdobených zirkony, řetízky nebo ozdobnými sponami.

Poznámka nakonec pokud se vaší drahé nelíbí vysoké podpatky, darujte jí model s těmi nižšími. Boty na podpatcích s rozměry do 5 cm jsou stejně elegantní, ale určitě pohodlnější.

KARL LAGERFELD / GUESS / HUGO

KURT GEIGER LONDON / STEVE MADDEN / KARL LAGERFELD

Přečtěte si další článek