Čtení na 3 min 12 Úno 2021

Máš Answear – Máš zimní výprodej! Co se vyplatí nakoupit?

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Máme pro vás 2 dobré zprávy. Zaprvé se pomalu loučíme se zimou, i když tomu počasí ještě nenasvědčuje a zadruhé náš zimní výprodej míří do finále. Poradíme vám, co je výhodné si v této nabídce vybrat!


Bundy a kabáty pro první jarní dny

Co nemůže chybět v zimní nabídce každého módního e-shopu? Samozřejmě bundy a kabáty v různých stylech a barvách. Zimní výprodej je dobrou příležitostí pro výběr skutečných skvostů – některé z nich se dají nosit už teď, některé budou dobře fungovat během prvních jarních dnů. Čemu stojí za to věnovat pozornost? Pokud si ceníte pragmatismu a nadčasovosti, určitě si pořiďte péřovou bundu a jednoduchý vlněný kabát. Kvalitní materiály jsou skvělou investicí na několik sezón a během výprodeje si je můžete koupit za skutečně atraktivní cenu. Trendsetteři si zamilovali „puffy“ kožichy jakož i návrhářské kabáty prémiových značek, které jsou ideální na poslední mrazivé dny. Porozhlédněte se i po kabátech světlejších barev, typické pro klasické trenčkoty. Pohledy kolemjdoucích zaujmou i různé styly kožených a džínových bund či kárované košilo-kabáty.

PINKO / MISS SIXTY / MEDICINE

LEVI´S / MEDICINE / HAILY´S

DKNY / NIKE / S.OLIVER

SELECTED / TOMMY JEANS / PEPE JEANS

Modely pro „home office“

Vše nasvědčuje tomu, že v soukromí našich domovů budeme pracovat o něco déle – takže není divu, že neformální a pohodlné styly chytily za srdce nejen návrháře, ale také módní značky. V tomto případě jde především o pohodlí, volnost a měkké tkaniny, které jsou nejlepším kouskem zakoupeným během výprodejových smrští. Budete potřebovat svetry s rolákem, nafouklými rukávy nebo delší kardigany, které s úsměvem využijete i na jaře. Vsaďte na svěží, pastelové a sorbetové barvy. Pokud nemáte dost pletených látek, potom prozkoumejte pletené šaty obepínající tělo nebo set volných mikin a kalhot. Fanoušci ležérního oblečení si určitě pořídí teplákovou soupravu nebo mikinu – pastelové modely s velkým logem nebo s uměleckým potiskem jsou také u nás k dispozici. Stejně tak i „puffy“ pantofle, náš objev posledních měsíců.

PEPE JEANS / MEDICINE / LOVE MOSCHINO

TOMMY HILFIGER / ELLESSE / ANSWEAR LAB

MEDICINE / TOMMY HILFIGER / MEDICINE

CALVIN KLEIN JEANS / ADIDAS PERFORMANCE / LEVI´S

Něco pro velký únik

Uzavření mezi čtyřmi stěnami s omezenými cestami a návštěvami, toužíme stále více po výletech, nebo setkávání s přáteli. Možná se tak stane již brzy, takže stojí za to mít eso v rukávu, co prolomí módní rutinu tepláků a triček. Během zimního výprodeje si dámy mohou prohlédnout květinové šaty a legendární „malé černé“, volné kalhoty a halenky s krajkovými límci a balónovými rukávy. Nebojte se být cool – na jaře totiž úspěšně zužitkujete mnoho zimních trendů! Pánové budou zase potřebovat klasickou bavlněnou košili, například i s výrazným potiskem, pokud se chtějí vyřádit a dobře střižené sako, což bude skvělá investice do dalších sezón. Nezapomínejte ani na doplňky, zejména ty s logem prémiových značek. A samozřejmě každý výprodej je příležitostí k získání kvalitních kabelek, bot nebo drobných doplňků, které určují celkový charakter vašeho stylingu.

ANSWEAR LAB / FURLA / LOVE MOSCHINO

ANSWEAR LAB / VAGABOND / ANSWEAR LAB

TOM TAILOR DENIM / CALVIN KLEIN / DESIGUAL

POLO RALPH LAUREN / GANT / TOMMY HILFIGER TAILORED

Přečtěte si další článek