Čtení na 3 min 02 Čvc 2021

Co si vzít na piknik? 3 nápady pro letní styling

Autor: Markéta
Čtení na 3 minuty

Pikniková sezóna je tady! Co si obléct na odpoledne s přáteli strávené venku? Nechte se inspirovat návrhy našich stylistů – využijte je pro své vlastní módní experimenty! 

Dobrý styling nemusí být založen pouze na prémiových značkách. Důležitý je zručný výběr jednotlivých prvků, čistá rovnováha mezi klasikou a sezónními hity, špetka kreativity a váš vlastní styl, díky nimž vyniknete z davu. Tentokrát se stylisté Answear rozhodli kombinovat oblečení a doplňky z různých cenových kategorií, které jsou ideální na piknik a čas strávený venku. Společným cílem je pohodlí a svoboda – který z návrhů se stane vaším letním číslem 1?

Perfektní duo – šortky a košile! 

Zde je nabídka ideální pro ženy i muže: univerzální, plná pohodlí a praktická. Šortky jsou vhodné na dlouhé lenošení na dece plné dobrot, tak i na další aktivity, jako je jízda na kole nebo hraní volejbalu s přáteli. Kraťasy je třeba jednoduše doplnit topem a přes něj přehozenou košilí – vrstvený outfit vám umožňuje libovolně měnit prvky – na základě jednoho modelu kalhot, několika triček a košil můžete vytvářet různé styly pro různé dny. Další prvky závisí na vás, ale doporučujeme doplnit set pohodlnou obuví: teniskami nebo sandály s plochou podrážkou a velkým proutěným košem. Hrajte si s barvami, potisky a tvarem – košili můžete nechat rozepnutou nebo ji umělecky uvázat a odhalit tak pas.

košile UNITED COLORS OF BENETTON / kraťasy GUESS / espadrilky ANSWEAR LAB / kabelka ANSWEAR LAB

Klasika v přírodním stylu 

Pokud mladistvé oblečení neodpovídá vašemu vkusu, vyberte si letní klasiku a přírodní látky, ve kterých budete vypadat stylově, bez ohledu na teplotu. Vzdušné šaty světlé barvy, kožené žabky a slaměný klobouk jsou poněkud romantickým stylem, který bude fungovat bez ohledu na trendy, které vládnou v dané sezóně. Celek můžete doplnit proutěnou kabelkou nebo džínovou bundou – bílá bavlna a modré rifle se navzájem velmi líbí. Muži si mohou vybrat látkové kraťasy nebo volnější chinos, které jim poskytnou svobodu pohybu. V kombinaci s polokošilí nebo v chladnějších dnech tenkým svetrem a semišovými mokasíny vytvoří elegantní ležérní outfit.

klobouk ANSWEAR LAB / šaty NISSA / sandály ANSWEAR LAB / náramek BIMBA Y LOLA / polotričko RALPH LAUREN / kraťasy CALVIN KLEIN / mokasíny TOMMY HILFIGER / pásek MEDICINE

kraťasy MANGO / espadrilky TOMMY HILFIGER / náramek MANGO / klobouk BIMBA Y LOLA / pantofle MANGO / šaty ANSWEAR LAB / džínová bunda ANSWEAR LAB / pánský béžový svetr

Ve stínu současných trendů

Trendsetteři a trendsetterky – nyní je čas pro vás! Pokud se váš styl pikniku nemůže lišit od toho, co vidíte na přehlídkovém molu, nechte se inspirovat návrhy našich stylistů. Nejprve stojí za to zaměřit se na módní doplňky, které změní základní set oblečení. Saháme tedy po letních botách na masivních klíncích, sandálech a pantoflích ve sportovním stylu, které jsou letní verzí „tatínkových tenisek“. Užitečné budou také slaměné klobouky s velkým okrajem, streetwearové  Bucket klobouky, retro sluneční brýle a tkané kabelky. Piknikový styl může zahrnovat i top styly, například šaty s nafouknutými rukávy, několik vrstev volánků nebo pánské košile s havajským motivem. Nechte se unést svou představivostí a nebojte se experimentovat – letní čas je ideální čas na hraní s módou a trendy.

košile HUGO BOSS / kraťasy HUGO BOSS / pantofle VAGABOND / tričko JACK & JONES /

Více letní inspirace najdete zde.

Přečtěte si další článek