Čtení na 4 min 15 Pro 2023

Dárky k Vánocům: Nejlepší tipy pro ni i pro něj

Autor: Katka
Čtení na 4 minuty

Obdarovávání k Vánocům patří, je krásné sledovat moment překvapení při rozbalování dárků. Vybrat ten správný dárek není vždy snadný úkol. Proto jsme pro vás připravili pár tipů na dárky, které vaše blízké určitě potěší. Podívejte se, co vám nesmí chybět pod vánočním stromečkem.

Stylové Vánoce s Answear.cz

Chcete své blízké obdarovat elegantním dárkem šitým na míru? Využijte návrhy připravené týmem stylistů Answear.cz.

Dokonalý design

Sluneční brýle jsou praktickým a estetickým dárkem. Zvláště pokud si vyberete model s nadčasovým designem a kvalitním zpracováním. Přesně takové brýle najdete v nabídce značky Gucci. Vyznačují se klasickým obdélníkovým tvarem obrouček a univerzální černou barvou, která se bude hodit ke každému outfitu. Brýle jsou ideální pro každodenní nošení i pro prosincový lyžařský výlet.

Pokud plánujete obdarovat muže, vyberte mu sluneční brýle z kolekce Burberry s kovovými obroučkami. Model nejenže vypadá úchvatně, ale má také vysokou ochranu proti UV záření.

Pletené oblečení pro ni i pro něj

Při zmínce o ochraně a pohodlí se nelze vyhnout tématu zimních svetrů. Výrobky z vysoce kvalitních úpletů jsou ideální volbou. Při výběru dárku pro muže určitě zvažte vlněný svetr PS Paul Smith. Přírodní materiál má termoregulační vlastnosti a pomáhá udržet teplo i v těch nejchladnějších dnech. Pestrobarevný klasický střih s elastickým lemem bude navíc zajímavým doplňkem každodenního stylingu.

Růžový vlněný svetr s polovičním rolákem Patrizia Pepe je zase módní variantou dárku pro ženy. Peříčka na rukávech odkazují na dvacátá léta minulého století a éru dekadentního půvabu. Tato aplikace dodá romantický nádech každému outfitu. V kombinaci s tylem dodá nádech extravagance a je vhodná zejména pro zvláštní příležitosti.

Něco ke čtení

Móda není jen o oblečení. Je to také životní styl. Pokud osoba, kterou chcete obdarovat, smýšlí stejně, darujte jí knihu „Valentino: Themes and Variations, Pamela Golbin„. Popisuje Valentinův soukromý svět v opakujících se motivech a variacích kreací haute couture. Kniha oslavuje pětačtyřicet let Valentinovy výjimečné kariéry na světových molech prostřednictvím nových fotografií, skic, vzorků látek a komentářů k šatům.

Mužům naopak doporučujeme knihu naplněnou až po okraj cestovatelskými zážitky, zajímavými tipy a inspirací, jak si naplánovat vlastní cyklistický výlet. Kniha Bike Life od Tristana Bogaarda a Belen Castello je sbírkou vzpomínek z různých cyklistických cest po Evropě, Severní Americe a Střední Asii, ilustrovaných krásnými fotografiemi a osobními anekdotami autorů.

Módní dárek od Answear.LAB

Ženská, odvážná, nekompromisní – taková je značka Answear.LAB. Pokud se chystáte obdarovat maminku, sestru nebo kamarádku, prohlédněte si návrhy, které pro vás připravil tým Answear.LAB.

Francouzský styl

Barety byly vždy spojovány s francouzskou elegancí. V sezóně podzim/zima 2023/2024 jsou opět v kurzu a stávají se jedním z nejmódnějších doplňků. Hodí se ke každému oblečení, takže jsou univerzální součástí každého šatníku. Ať už chystáte outfit pro zvláštní příležitost, nebo jen každodenní look, baret vám dodá eleganci.

Pokud hledáte baret jako dárek, doporučujeme šedý nebo béžový model z kolekce Answear.LAB. Obě barvy dokonale zapadají do současných trendů, jsou univerzální a skvěle doplní váš styling. Baret doplní komplet s flaušovými džíny, svetrem a vlněným kabátem. Stejně skvěle bude vypadat se saténovými šaty, botami na jehlovém podpatku a oversized trenčkotem.

Módní a vždy trendy

Chcete své blízké obdarovat stylem, který odpovídá aktuálním trendům? Midi šaty z kolekce Focused and Fabulous jsou skvělou volbou. Jsou velmi ženské, zdůrazňují pas a zeštíhlují postavu díky véčkovému výstřihu, ozdobným záhybům a dlouhému rozparku. Rukávy s bufetem a vysokou manžetou dodávají celému vzhledu rafinovanost a lehkost.

Šaty jsou navíc vyrobeny ze vzorované látky s růžemi jako hlavním motivem. Květinové aplikace ve všech podobách vedou na přehlídkových molech i červených kobercích. Květinový trend teprve začíná kvést, takže šaty poslouží obdarované po mnoho dalších sezón.

Doplňky pro každodenní nošení i zvláštní příležitosti

Ideální pro večerní vycházky, setkání s přáteli a zvláštní příležitosti. Kabelka z kolekce Answear.LAB zdobená zirkony, elegantním zapínáním a odnímatelným řetízkovým popruhem, bude dokonalým dárkem pro osobu, která miluje stylové a sofistikované kreace.

Rukavice z přírodní kůže jsou dárkem, který jistě osloví každou ženu. Pokud si nejste jisti, v jaké barvě se obdarovaná cítí nejlépe, zvolte tlumené a univerzální barvy. V případě rukavic bude hitem černá. Náš kožený model se vyznačuje ozdobným prošíváním, které doplňkům dodává originální nádech. Rukavice jsou také měkce polstrované, což přispívá k pohodlí při nošení.

Ať vaše dárky potěší všechny blízké a pokud si stále lámete hlavu darujte dárkový poukaz a nechte výběr na obdarovaném.

Přečtěte si další článek