Čtení na 3 min 22 Čvn 2024

Denimové kalhotové sukně doplní váš letní look

Autor: Katka
Čtení na 3 minuty

Džínové kalhotové sukně neboli skort jsou pohodlným
a oblíbeným kouskem oblečení, který se skvěle hodí pro vytvoření různorodých outfitů. Jak můžete tento kousek nosit a proč by měl být součástí vašeho šatníku?

Džínové kalhotové sukně: Odvážná kombinace nebo módní must-have?

Skort jsou módním prvkem, který je s námi již několik sezón. Mohou být z různých materiálů: z praktické džínoviny, lnu, viskózy nebo syntetických materiálů – vše záleží na efektu, kterého chcete dosáhnout. Jak název napovídá, kalhotové sukně svým střihem připomínají sukni, ale mají nohavice. Džínové šortky jsou klasika, bez které si jen těžko představíme styling pro teplejší dny. Ale platí to i pro kalhotové sukně?

Tento jednoznačně rozpoznatelný kousek oblečení přináší do letních outfitů pestrost a lehkost. V módním světě nejsou džínové skort synonymem extravagance, ale praktickým a pohodlným prvkem, díky kterému vytvoříte neformální a jemný styling.

Proč dát této neobvyklé kombinaci šanci?

Ačkoli kombinace sukně a šortek může evokovat začátek 00. let, určitě stojí za to, abyste dali této netradiční kombinaci šanci.

Můžete si vybrat model s vysokým pasem a dekorativním vázáním, který připomíná sukni. K dispozici jsou také styly, které vypadají jako sukně, ale mají všité nohavice, které nejsou při nošení vidět.

To je praktické a pohodlné řešení pro mnoho příležitostí. Pokud chcete vypadat žensky, aniž byste museli obětovat pohodlí, zvolte určitě kalhotové sukně. Je to ideální volba, pokud plánujete výlet na kole, na procházky, teplé letní dny a pro každou chvíli, kdy chcete vytvořit neformální a ženský vzhled.

Jak nosit džínové skort pro různé příležitosti?

Na první pohled se může zdát, že je styling složitý, ale nebojte, tento kousek se hodí téměř ke všemu. Zde je několik tipů pro různé příležitosti.

Sportovní vzhled: Spojte džínovou kalhotovou sukni s oblíbeným tričkem nebo crop topem. Přidejte kožený pásek pro zdůraznění pasu. Oblečte oversized bomber, džínovou bundu nebo mikinu. K tomu sportovní tenisky nebo dámské boty a baseballovou čepici pro zvýraznění sportovního charakteru outfitu. Tento look je ideální pro letní venkovní aktivity, výlety
s přáteli nebo na cestování.

Jemný a ženský styl: Zvolte klasické džínovou kalhotovou sukni. Pro kontrastní vzhled ji kombinujte s jemným topem, bílou oversized košilí nebo crop topem a lněným sakem. Dokončete outfit kabelkou, třeba proutěnou nebo shopper bag. Ke skort se skvěle hodí trendy baleríny, espadrilky, sandály na platformě nebo elegantní žabky. Dokončete prázdninový look slunečními brýlemi a šátkem uvázaným kolem krku nebo na rukojeti kabelky. Skvělá volba nejen na rande, ale i na setkání s přáteli nebo na výlet.

Odvážný a drsný vzhled: Džínová kalhotová sukně je ideální pro koncert, večer v klubu nebo setkání s přáteli. Spojte černé nebo tmavě šedé džínové skort s tričkem s logem oblíbené rockové kapely. Funguje i síťovaný crop top nebo oversized blůza. Doplňte černými punčochami a botami na platformě pro výraznou a silnou kombinaci na letní festivaly a večírky.

Jak vytvořit originální vzhled pomocí kalhotové sukně?

Móda miluje kontrasty. Proto můžete džínové kalhotové sukně kombinovat s lehkými i těžšími kousky oblečení. Originální kombinací je například spojení průsvitné košile s crop topem a šortkami. Doplňky určí charakter celého outfitu. Zvolte trendy dámské baleríny s páskem a prázdninovou kabelkou nebo boty s hrubou podrážkou a koženou peněženku.

Džínové kalhotové sukně budou skvěle vypadat také v kombinaci
s oversized koženou bundou nebo bomberem. Kombinujte jednotlivé prvky svého šatníku a vytvořte originální a zajímavé kombinace ve vašem stylu!

Přečtěte si další článek