Čtení na 2 min 12 Srp 2019

DESERT STORM – NOVÁ KOLEKCE ANSWEAR

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Ženskost v kombinaci s komfortem, přírodními látkami a zemitými barvami – to je nová kolekce značky Answear „Desert Storm“.

Trend funkčnosti se stává stále více oblíbenějším – oblečení odkazující na business styl se prezentuje nejen streetwearovým způsobem. Nová kolekce je odezvou na tento trend, ale v ženštějším provedení. Desert Storm je kolekce téměř 250 modelů s bezstarostným městským charakterem. Trendová užitečnost se zde projevuje ve formě volných kabátů svázaných v pase, kalhot s velkými kapsami nebo širokou nabídkou košil typu oversize. Navíc je doplněna oblečením ze splývavých textilií, jemně obepínajících postavu: trenčkoty, halenky, topy a sukně sice zdůrazňují ženské tvary, ale jsou v kontrastu právě s nápadnými „pracovními“ prvky.

Barevná škála je tvořena přírodními tóny, které se budou objevovat v druhé polovině léta a začátkem podzimu. Tlumené pískové odstíny béžové, khaki, hnědé a syté červené nebo hořčicové barvy jsou v souladu s aktuálními barevnými trendy. V kolekci dominují přírodní tkaniny: především bavlna, lněné směsi a strukturovaná viskóza. Desert Storm je ideální nabídka pro všechny ženy, které kromě extravagance oceňují i pohodlí a nositelný komfort.

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek