Čtení na 3 min 13 Srp 2019

MIX & MATCH: Jak zkombinovat oblečení z letního výprodeje s podzimními novinkami?

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Léto je v plném proudu, výprodeje dosahují vrcholu, ale zároveň se začínají objevovat už i první podzimní novinky. Pokud si nejste jisté, co si vybrat v množství slev a trendů na novou sezónu, podívejte se na naše tipy – vybírejte, kombinujte a vytvářejte si své módní styly.

Jsme právě uprostřed léta, a to je ten správný čas! Je to skvělá příležitost pro všechny milovníky módy – pro ty, kteří jsou trendsetteři, ale i pro ty, kteří hledají módní poklady za atraktivní ceny. Můžete tak využít výrazné akce a pořídit si hity léta, ale také jako první natrefit na oblečení a doplňky, které budou na vrcholu nadcházejícího podzimu. Nezapomeňte, že i letní oblečení se dá bez problémů kombinovat s aktuálními podzimními vychytávkami.

Co koupit při letním výprodeji? Přírodní tkaniny!

Letní kolekce jsou plné materiálů přátelských k našemu tělu, ať už je to bavlna, len, viskóza nebo tencel. Nemusíte je nosit pouze během horkých dní – oblečení z přírodních tkanin můžete nosit po celý rok v kombinaci s teplejšími kousky. Zaměřte se na lněné obleky, bavlněné košile, vzdušné šaty či midi sukně vyrobené z viskózy nebo tencelu. Budou vám totiž užitečné i v sychravých dnech.

MEDICINE / MEDICINE / VERO MODA / MEDICINE / ANSWEAR

Zaměřte se na džínovinu!

Je nadčasová a s lehkostí ji užijete po celý rok. Letní džínové košile nebo kalhoty se neliší svojí tloušťkou nebo střihem z předchozích ročních období. Na podzim klidně vynosíte džínovou bundu s nádhernou aplikací. Módní džíny se nyní dají kombinovat se sandály, ale za pár měsíců je klidně můžete nahradit uzavřenými botami.

VERO MODA / CALVIN KLEIN JEANS / HAILY´S / PEPE JEANS / DESIGUAL 

Podzimní novinky, s nimiž zkombinujete letní oblečení.

Podzimní novinky jsou velmi rozmanité – svádějí barvami, výrazným vzorem i atraktivními materiály, mezi nimiž dominuje pletenina a kůže v různých podobách. Díky letním doplňkům bude oblečení nabývat na lehkosti a v chladnějších dnech budou tenké tkaniny s různou texturou vypadat dobře se silnějším kabátem nebo svetrem. Kožená sukně nádherně ladí se svetrem, ale můžete si ji obléci i s tenkou košilí, kterou jste si ulovily během letního výprodeje. Volba je na vás – neomezujte se, míchejte, hrajte si s tloušťkou či barvou látky, přijměte módní výzvy a nebojte se neokoukaných módních variací.

ADIDAS ORIGINALS / GLAMOROUS / SCOTCH & SODA / ADIDAS ORIGINALS / GUESS JEANS

Přečtěte si další článek