Čtení na 4 min 06 Úno 2024

Dokonalý valentýnský styling

Autor: Katka
Čtení na 4 minuty

Valentýn je dnem oslavy lásky. Lásky, kterou dáváme svým blízkým, ale také lásky k sobě samým. Ať už chcete strávit Valentýna se svými blízkými, přáteli nebo jen sami se sebou, vyberte si pro tuto příležitost oblečení, ve kterém se budete cítit výjimečně.

Ležérní a pohodlné

Vytvořte si valentýnský outfit, který bude vhodný pro tuto chvíli. Pokud se chystáte do kina nebo trávíte zamilovaný den doma, zvolte ležérní oblečení, které odpovídá vašemu stylu. Nezapomínejte na originální kombinace a vlastní pohodlí.

Nezapomeňte, že den lásky je ideální příležitostí, jak strávit čas jeden s druhým. Nemusíte pořádat gurmánskou večeři ani výlet do filharmonie či divadla, abyste své city oslavili hodnotným způsobem. Stejně vzrušující může být i film a společně připravené jídlo. Pokud oba rádi trávíte čas doma, zvolte na Valentýna maximálně pohodlnou stylizaci. Například měkké pletené teplákové soupravy pro něj a pro ni v béžové a šedé barvě.

Ležérní oblečení je také ideální, pokud plánujete jít do kina. Valentýn je v zimě, proto volte teplé, vrstvené looky. Pro ženy doporučujeme pletené šaty a sukně v kombinaci s teplým svetrem nebo mikinou. Vzhled doplňte oversized bomber bundou nebo streetwearovým kabátem.

Valentýnské matchy-matchy

Romantické plány na Valentýna mohou jít ruku v ruce s vaším stylem. Stačí si jen obléknout sladěné kombinace. Vyberte si některý z módních jednobarevných stylů této sezóny.

Pokud máte rádi džínovinu, noste ji od hlavy až k patě. Kalhoty kombinujte s podobně barevnou katanou a vzhled doplňte černým rolákem a výraznými doplňky. Dámy mohou celkový vzhled sladit s klasickými černými jehlovými podpatky a cross body kabelkou a muži s koženými botami.

Při vytváření jednobarevného vzhledu na Valentýna zvažte výběr barvy. Růžový, červený nebo hnědý celkový look je pro svátek zamilovaných ideální. Zaměřte se na podobné barevné odstíny a podle nich sestavte valentýnský šatník. Všechny módní kousky najdete ve speciálním výběru na Answear.cz.

Romantický styling na Valentýna

Večeře při svíčkách v elegantní restauraci, symfonický koncert a večerní procházka. Pokud máte před sebou tento valentýnský program, pak si vyberte elegantní oblečení, které se k této romantické příležitosti hodí.

Pro ženský glamour look vyberte rozevláté šifonové nebo sametové maxišaty a elegantní kabát s rovnými nohavicemi. Elegantní outfit na Valentýna doplní kabelka a šperky, zejména náušnice, které jsou v zimních outfitech nejvýraznější. Při výběru bot na podpatku dbejte na to, aby byly stabilní a vhodné do zimních podmínek.

Základem elegantního valentýnského outfitu pro muže je oblek s kravatou nebo motýlkem. Pokud si však na takovou sofistikovanou variantu nepotrpíte, zvolte o něco ležérnější vzhled. Bílá košile a dobře padnoucí kalhoty jsou ideální pro každou příležitost, kdy je třeba dodržovat dress code. Doplňte je delším chesterfieldským kabátem. A nezapomeňte na elegantní boty.

Přečtěte si další článek