Čtení na 3 min 26 Dub 2023

„Learn to rest” by Answear.LAB. Umění odpočinku

Autor: Markéta
Čtení na 3 minuty

Nic nám nedává více síly než regenerace, která by bez chvilky oddechu nebyla možná. Jaro je ideální pro realizaci tohoto plánu. Naučte se odpočívat – povzbuzuje Answear.LAB vytvořením kolekce plné relaxačních barev a pohodlných střihů.

Žijeme svůj život na útěku. Více termínů, více úkolů, více výzev… Každý z nás má něco urgentního, na co někdy prostě není čas. Mnozí z nás se snaží o dokonalost, chtějí udělat něco výjimečného, ​​splnit si své sny, dobýt svět. Dosažení těchto cílů vyžaduje práci, vytrvalost, cílevědomost, ale i odpočinek, který nám poskytuje rovnováhu v našich životech. Odpočinek není znakem rezignace nebo lenosti, ale vyjádřením péče o sebe, o duševní a fyzický stav, je to potřebné k tomu, abyste později vstali a šli za svým.

„Jste-li unaveni, naučte se odpočívat, ne přestat.“

Banksy

Banksyho nápad se stal inspirací pro novou kolekci Answear.LAB. Odpočinek, harmonie, péče o sebe – kolekce „Learn to rest“ nám připomíná tato jednoduchá slova, ale někdy zapomenuté ve spěchu každodenního života, pravdy.

Umění odpočinku

Na fotografiích, které provázejí kolekci „Learn to rest“, se modely představují na pozadí abstraktních obrazů a starožitných soch. Je to metafora pro odpočinek, který je v dnešní době skutečným uměním. Trochu zapomenuté a okusované zubem času, jako starožitné sochy zobrazené na fotografiích. Mírně abstraktní, protože ve světle moderní posedlosti produktivitou zapomínáme na důležitost chvíle odpočinku, který umožňuje regeneraci a dává sílu jednat.


Learn to rest

Oblečení v kolekci „Learn to rest“ je stejně pohodlné, jako kdybyste byli doma a stylové, jako byste byli kdekoli jinde. Je založeno na přírodních materiálech jako je len, hedvábí a bavlna a na ležérních střihech. Široké kalhoty, vzdušné košile, jednoduché šaty a lehké přehozy.

Nová kolekce od Answear.LAB je udržována v uklidňujících a relaxačních barvách kobaltové modré, námořnické modré, bílé a béžové. Kromě střihů v jednotných odstínech kolekce obsahuje také kontrastní akcenty v energizujícím limetkovém odstínu, malířské vzory a motivy kravatových barev. Nechybí ani návrhy na pracovní oděvy – mezi nimi i béžový oblek se šortkami.

Vzhled doplňují pohodlné boty s robustní podrážkou a doplňky jako jsou pásky s ozdobnými přezkami a šperky s masivními stříbrnými řetízky a náramky.

Přečtěte si další článek