Čtení na 3 min 27 Kvě 2019

JAK KOMBINOVAT ETNICKÉ VZORY, ABYSTE VYPADALA DOKONALE?

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Barvy, pestré vzory a vrstvy – mnoho vrstev. Kombinace potisků není jednoduchá věc, ale s trochou praxe můžete dosáhnout fenomenálního efektu. Inspirujte se nejmodernějšími kousky této sezóny, jakými jsou etnické a zvířecí motivy.

Africké a zvířecí vzory

Ještě donedávna bylo kombinování dvou vzorů nemyslitelné. Dnes na mixování ulítávají téměř všichni. A do svých stylingů nepoužívají jen jeden nebo dva designy, ale najednou několik. Trendové vrstvení pomáhá vytvářet novou siluetu. Pokud si obléknete košili a bundu, pohrajte si s límcem košile tak, aby byl viditelný. Pokud to bude stále málo, nasaďte si na hlavu turban nebo si uvažte aktuální velmi módní stuhu. Naše pozornost se však věnuje motivům. Princip kombinování zvířecích, etnických nebo afrických, je podobný i jiným vzorům. Můžete je namíchat v podobných odstínech, v podobném barevném kontrastu nebo spojovat vzory malé i velké. Také je dovoleno spojit vzorovaný vršek s neutrálním spodkem a zase naopak.

MANGO / ANSWEAR / VERO MODA / ANSWEAR / PIA ROSSINI

ANSWEAR / MEDICINE / TALLY WEIJL / ANSWEAR / MEDICINE

 

Etnické doplňky

K dispozici máte dva způsoby vybírání doplňků. Za prvé, mohou být stejné barvy a vzoru jako je vaše oblečení. Obujte si například hadí boty a půvabný šátek s pruhy leoparda. Současně aplikujte do stylingu výše uvedená pravidla – přidejte kontrast ke kontrastu, podobný odstín nebo velikost vzoru. Můžete se také zaměřit na neutralitu, ale ne ve formě a barvě. Zvířecí a africké motivy se budou dobře cítit i ve společnosti módních plastů. Perfektně se budou hodit i béžové tkané kabelky nebo košile – váš outfit nepřebijí, ale ho jen decentně podtrhnou.

 BADURA / PARFOIS / MEDICINE / RALPH LAUREN / PUBLIC DESIRE

ANSWEAR / ANSWEAR / MANGO / RALPH LAUREN / ONLY

Přečtěte si další článek