Čtení na 3 min 28 Kvě 2019

NEJLEPŠÍ POD SLUNCEM?

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Moře, písek, zlaté paprsky slunce, letní atmosféra … zabalte si plavky, a hlavně nezapomeňte, že na cestách je nejdůležitější dobrá společnost. Stačí málo, abyste přišli na to, co je opravdu nejlepší pod sluncem!

Někomu za chvíli odstartují prázdniny, jiným začne dlouho očekávaná dovolená. Možná se vydáte na pláž, nebo máte v plánu najít útočiště v písečné laguně, abyste jen tak bezstarostně mohli ležet na slunci. Kromě krému s filtrem si však nezapomeňte s sebou zabalit široký úsměv přátel a samozřejmě plavky – na pláži je to totiž základ.

Módní plavky pro ni

Některé až tak nevěnují pozornost tomu, v čem plavou nebo se opalují. My si však myslíme, že je vždy příjemnější ležet na slunci s vědomím, že váš plavkový úbor je úžasný. Co se teď nosí? Už několik sezón se ženská část populace zamilovala do jednodílných plavek z 90. let. Módní jsou jednobarevné například červené nebo černé, na výslunní se drží i neonové odstíny, zvířecí či etnické designy. Pokud hledáte něco neobvyklého na pláž nebo na koupaliště doporučujeme monokiny, kvalitní retro plavky, asymetrické střihy, vázání a sexy výstřihy.

GUESS JEANS / CALVIN KLEIN JEANS / DIESELCALVIN KLEIN JEANS / GUESS JEANS

Co potřebují muži na pláž?

Odpověď je jednoduchá – především plavky! Model určený pro odpočinek na slunci nebo plavání by měl být trochu volnější, dosahující až do poloviny stehen nebo až po kolena, ukončený v pase se stahováním tak, aby za žádných okolností nepadaly dolu. Tolik z praktického hlediska. Pokud vám ale nejsou lhostejné trendy, máme pro vás intenzivní barvy a klidně to může být i neon! Hitem jsou stále exotické potisky s palmami a květinami v hlavní roli, byť proužky stojí za zmínku. Nezapomněli jsme ani na logomanii, která se tentokrát dokonce objevila už i na pláži.

TOMMY HILFIGER / CHAMPION / PEPE JEANS / CALVIN KLEIN JEANS / TOMMY HILFIGER

Nejlépe pod sluncem s praktickým příslušenstvím

Co kromě plavkového dress codu bude pro vás ještě na pláži užitečné? Samozřejmě různé druhy trendy doplňků! Dámy, investujte během léta do košíků. Mohou být obrovské se zdobenými bambulkami, třásněmi i vzory – velikostí akorát na ručník, kosmetiku a jiné potřebné věci. Pokud jste vyznavačkou minimalismu, pletená kabelka je hitem sezóny a krásně vám bude ladit k módním plavkám. Dalším nepostradatelným kouskem budou pro vás plážové šaty – ať už ve formě elegantního, vzdušného kabátku nebo sportovnějších, krátkých šatů. Vše je povoleno!

PIA ROSSINI / ANSWEAR / PIA ROSSINI / CALVIN KLEIN JEANS / DESIGUAL

Dámy a pánové – přestože je slunce nádherné, může být zároveň i nebezpečné, což je důvod, proč byste se měli vyzbrojit obrovskými pletenými klobouky a slunečními brýlemi. A samozřejmě nezapomeňte na ručník. Chcete-li ležet na sluníčku, ale ne nutně na pláži, máme pro vás typ v podobě designového lehátka.

LACOSTE / PIECES / CALVIN KLEIN JEANS / ADIDAS ORIGINALS / PEPE JEANS

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek