Čtení na 2 min 24 Kvě 2019

KAŽDÝ DEN LÉTO – NOVÁ KOLEKCE AFRICAN KISS OD ANSWEAR

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Nová kolekce od ANSWEAR – African kiss, prosvícená sluncem a osvěžená větrem pouště, přichází právě k vám.

Vzrušující cesta napříč exotickými trendy a novými materiály se skvělou kvalitou. Viskóza, modal, měkký monochromatický žakár, či prodyšný lyocell jsou naší nabídkou pro příznivce pohodlí a stylu.

Designéři Answear cestovali po světě a hledali inspirace, které by nabídly jedinečné řešení, aby byla kolekce African Kiss zajímavě atraktivní. Originální návrhy a barvy změní nejen váš vzhled, ale i vaši náladu. Dáváte přednost lovci nebo exotickému zvířeti? Výběr je na vás! Zebří pruhy, leopardí skvrny, hadí kůže, to vše v paletách pestrobarevné Afriky: horký pouštní písek, modrá obloha, sluncem spálená zem a živá oáza. Chcete ještě něco víc?

Kolekce African Kiss – letní experiment s módou

Máte rády experimenty? S novou kolekcí značky ANSWEAR si můžete hrát se stylingem a prezentovat tak různé stránky vaší osobnosti. Téměř 300 prvků této kolekce podporuje módní vyhledávání, míchání vzorů a barev. Ať už jste v konkrétní džungli nebo na suché pustině, můžete se za každých okolností cítit jako africká královna. Oslňující slunce odrážející se od skleněných mrakodrapů nebo od písku na pláži, opálené kůže nebo světlá pleť…. Ať je to cokoliv! African Kiss je ideální volba pro každou z vás, protože s ní budete na dovolené každý den.

ŠATYŠATYŠATYŠATY 

TOP / TOP / TOP / KOŠILE

ESPADRILKY / PANTOFLE / SANDÁLE / KABELKA

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek