Čtení na 3 min 01 Čvc 2020

Jak vypadat úchvatně v létě? Inspirujte se čtyřmi tipy, jak vytvořit luxusní image.

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

I v nejžhavějším létě navzdory neustálým změnám počasí, jednou horko a jindy náhle lijáky, můžete vypadat elegantně! Nahlédněte do našeho módního průvodce, jak si vytvořit nezapomenutelné stylingy pomocí prémiových značek, vysoce kvalitních materiálů a samozřejmě nepostradatelných doplňků.

Luxusní materiály

Léto nezná kompromisy – pokud se chcete cítit skutečně luxusně, měli byste v teplých dnech nosit pouze přírodní látky. Len, bavlna, hedvábí nebo tenká tropická vlna budou v horkých dnech dobře fungovat. Přírodní látky jsou vzdušné a umožňují pokožce dýchat a navíc na slunečním světle skvěle vypadají. Proto je i přední návrháři zařadili do svých letních kolekcí. Pamatujte, že luxus se netýká pouze drahých oděvů a doplňků, ale také pohodlí a sebevědomí.

ALLSAINTS / POLO RALPH LAUREN / PEPE JEANS / DKNY / TOMMY HILFIGER

POLO RALPH LAUREN / POLO RALPH LAUREN / POLO RALPH LAUREN / PEPE JEANS / GUESS JEANS

Ty nejlepší letní barvy

Ačkoliv se neustále mění trendy, jsou barvy, které všechny změny přečkají bez úhony. V létě 2020 se vyplatí zaměřit na pastelové odstíny, které vašemu outfitu dodají nádech luxusu. Zaměřte se na Millenial Purple, pastelový odstín levandule, který milují i ​​současné influencerky. Můžete také zapadnout do společnosti přátel s modrou barvou, která je ideální pro letní košile. Noble white je také na vrcholu. V této sezóně návrháři propagují kalhoty, elegantní kraťasy, tenké vesty a krajkové šaty v této barvě. Dokonce i ty nejjednodušší bílé prvky šatníku budou vždy vypadat přepychově a velmi kvalitně.

DKNY / GUESS JEANS / GUESS JEANS / TOMMY HILFIGER / LIU JO

G-STAR RAW / TOMMY HILFIGER / POLO RALPH LAUREN / POLO RALPH LAUREN / LACOSTE

Letní šatník

Naše garderoba by měla obsahovat prvky, které vám umožní vypadat skvěle kdykoliv během dne nebo noci. Neměla by v ní chybět over size bunda světlé barvy – model z přírodní tkaniny lehce kombinovatelný s kraťasy nebo letními šaty. Když už mluvíme o šortkách, podívejte se na modely se záhyby, které dokonale tvarují vaši postavu. Nezapomeňte na minimalistickou košili s dokonale třpytivými detaily. Ženy by neměly zapomenout na hit této sezóny, a to bílé límce, krajkové halenky, inspirované slavným stylem Gibson Girl.

SILVIAN HEACH / SCOTCH & SODA / PINKO / RED VALENTINO  / MISS SIXTY

POLO RALPH LAUREN / ARMANI EXCHANGE / STRELLSON / JOOP! / GUESS JEANS

Doplňky na doladění vašeho outfitu

Bez náležitých doplňků neexistuje žádný dokonalý styl. Pokud jde o šperky, vsaďte na minimalistické a klasické ozdoby jakými jsou zlaté náušnice a perly, které si získaly srdce modelek i stylistů. Kabelka vyrobena z přírodní kůže v odstínech béžové nebo hnědé vám dodá elegantní nádech. Mezi módními botami dominují žabky a sandály se čtvercovým podpatkem. Pokud hledáte life stylové tenisky nebo plátěnky, zaměřte se na tradiční bílé modely charakterizující atmosféru preppy. Nakonec ještě přidejte klobouk. Díky obrovské kruhové stříšce hodné hollywoodské divy nebo skromnému, ale zato vkusnému kloboučku typu panama, budete mít nepostradatelný doplněk, který vám poslouží jak ve městě tak i na dovolené.

PEPE JEANS / VAGABOND / PATRIZIA PEPE / PINKO / PATRIZIA PEPE

CALVIN KLEIN / RAY-BAN / POLO RALPH LAUREN / EMPORIO ARMANI / PEPE JEANS

Přečtěte si další článek