Čtení na 3 min 09 Čvc 2020

Nejmódnější plavky na léto 2020

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Oblečte si bikiny nebo jednodílné plavky a skočte do vody! Ať už jde o moře, jezero nebo městský bazén – stylový vzhled a vaše pohodlí jsou velmi důležité. Podívejte se na nejmódnější plavky.

Tento rok nepřicházejí žádné revoluční změny. Plavky v této sezoně jsou inspirovány nejžhavějšími trendy. Na vrcholu se stále drží bikiny, ale i jednodílné plavky, které již nesouvisí pouze s profesionálními plavci. Kromě výstřihu bandeau, který zdůrazňuje poprsí, existují i ​​výrazné střihy ve tvaru písmene V. Novinkou jsou spodní díly s vysokým pasem, které potěší majitelky s objemnějším bříškem, protože dokonale maskují nadváhu a zdůrazňují pás. A co jiného, ​​nám nabízejí trendy?

Letní barvy

Před nějakým časem, nás obklopovaly červené a neonové barvy, které zvýrazňují opálenou pokožku. Toto léto zaměřujeme pozornost směrem k barvám Země. Sáhněme tedy po všech odstínech béžové a hnědé, khaki, zelené i cihlově-oranžové. Kromě jednotných barev jsou módní i kontrastní kombinace, které dodávají plavkám moderní a mladistvý charakter.

GUESS JEANS / MICHAEL KORS / SEAFOLLY / MICHAEL KORS / DORINA

Plavky s potiskem

Plavky jsou odrazem sezónních trendů z mola, proto plážové módě dominují vzory, které se vyskytují i ​​na šatech, halenkách nebo šortkách. Letos v létě jsou opět oblíbené tropické a květinové motivy. Kromě velkých barevných květů se objevují i ​​nostalgické linie. Své místo si drží i vzory spojené s retro stylem. Jednodílné plavky si pořiďte se svislými pruhy (dokonale zužují postavu),  vichy kostkou nebo roztomilými tečky. Novým trendem v této sezóně je batika.

EMPORIO ARMANI / PIECES / ANSWEAR / BILLABONG / UNDIZ

 Střihy, vázání a třásně

Každé léto jsou vyzdvihnuté nějaké prvky plážové módy, bez kterých si neumíme představit trendy plavky. V této sezóně jsou hitem průsvitné materiály, které zdůrazňují ženské tvary nebo zakrývají problematické části postavy. V plavkách tato látka vytváří velmi jemné záhyby zahalující boky, poprsí nebo ramena, čímž postavě dodává vzezření bohyně. Existují také střihy, které odhalují břicho nebo část hrudi. Mohou být malé nebo velké, kulaté nebo geometrické díky čemuž plavky vypadají jako designérské dílo. Po několika přestávkách se vrací i třásně. Úzké zdobí trojúhelníkové výstřihy, zatím co na bocích se objevují širší.

KARL LAGERFELD / GUESS JEANS / MARKO / DSQUARED2  / MICHAEL KORS

Přečtěte si další článek