Čtení na 3 min 21 Bře 2024

Jarní módní inspirace z kolekce Sisterhood Treasure

Autor: Katka
Čtení na 3 minuty

Jaro přináší čas proměn, a to nejen ve vašem šatníku. Toužíte po nových střizích, barvách a materiálech, které vás okouzlí a oživí váš osobní styl? Objevte jarní inspirace pro rok 2024 od módní značky Answear.LAB.

S příchodem teplejších slunečných dní se vás zmocňuje touha po obměně vašeho šatníku, hledání kousků, které zrcadlí váš osobní styl a reflektují aktuální módní trendy. Díky nové exkluzivní kolekci Sisterhood Treasure od značky Answear.LAB si vytvoříte dokonalý jarní outfit.

Power dressing

Trend, který v roce 2023 ovládl svět módy a v roce 2024 ho vzal útokem, to je power dressing. Tento styl vychází z klasického pánského šatníku a spočívá v kombinaci konzervativních kousků oblečení. Typickými prvky jsou široká ramena u sak a obleků, midi sukně a elegantní košile. Vzhled je často doplněný tlumenými barvami jako je černá, tmavě modrá, šedá a bílá, což vytváří dojem síly a elegance.

Cílem power dressingu je povzbudit sebevědomí a sebedůvěru žen. Tento styl splňuje očekávání všech, kteří chtějí prostřednictvím svého oblečení posílit svou vnitřní sílu. Zvolte dobře padnoucí oblek, zkombinujte oversized sako s elegantními širokými kalhotami nebo vsaďte na maxi šaty, které lichotí vaší postavě a zdůrazňují vaše přednosti. Power dressing se projevuje i v kvalitních oděvních materiálech, jako je bavlna, hedvábí, kůže nebo viskóza, které vám dodají pocit síly a sebevědomí.

Jarní inspirace 2024: Tlumená béžová a energická červená

Trendy barvy pro nadcházející sezónu jsou skutečnou jarní inspirací. Energická červená je v trendu, a to jak jako stylingový prvek, tak v celkovém vzhledu. Na přehlídkových molech módní značky představují „all red“ kreace, ale s chutí tento styl nosí i celebrity a milovníci módy. Pokud chcete jít v jejich stopách, volte styly v jednom odstínu červené a buďte důslední. Jednobarevný vzhled můžete rozbít přidáním ultramoderních béžových doplňků, jako jsou klasické lodičky nebo kabelka.

Červená miluje společnost základních barev. Intenzivně červené kousky oblečení, jako jsou svetry, boty, kalhoty nebo sukně, mohou na jaře vyniknout v kombinaci s tlumenými barvami. Tyto výrazné barvy vytvářejí skvělé kontrasty jak s již zmíněnou béžovou, tak i se smetanovou nebo barvou écru. Takové kombinace dodávají vašemu outfitu jarní svěžest a stylový nádech.

Moderní minimalismus

Po letech vítězství trendů Y2K ustupuje móda modernímu minimalismu. Jarní inspirací jsou proto čisté linie a nonšalantní střihy, v nichž bude silueta působit elegantně, ale zároveň ležérně. Kalhoty s vysokým pasem a nohavicemi sahajícími pod botu jsou jasným znakem tohoto stylu. Skvěle vypadají v kombinaci s jednoduchými zkrácenými topy, s tílkem, klasickým tričkem v bílé nebo černé barvě a s barevně sladěnou košilí.

Minimalismus vynikne u klasických střihů, takže k jarním inspiracím nezapomeňte přidat oversize sako v bílé, béžové nebo černé barvě. Když už jsme u jednoduchých forem, nelze nezmínit šaty. V této sezóně budou nejvíce módní dva styly: krátké mini a vypasované maxi. Vždy by měly mít lehkou strukturu, obepnout linii těla, ale neomezovat v pohybu.

Jarní inspirace 2024: módní doplňky

Na jaře je ve vzduchu skutečná revoluce. Do módy se vracejí baleríny, zejména retro modely ve stylu Mary Jane, které v sobě spojují pohodlí a eleganci. Navíc jsou stylové, univerzální a dostatečně elegantní, aby se daly nosit při mnoha různých příležitostech. Zvláště zajímavé jsou lakované baleríny na podpatku, které opticky prodlužují siluetu a přidávají outfitu lehkost.

Nové jarní inspirace neustále proudí i do světa šperků. Jedním z nejaktuálnějších trendů pro nadcházející sezónu jsou šperky, které kombinují zlato a stříbro. Tyto šperky jsou dokonalým doplňkem pro klidné, tlumené outfity. Na jaře budou ve šperkařských kolekcích triumfovat surové, industriální řetízky, které se stanou klíčovými prvky v designu náhrdelníků, náramků a náušnic. V této sezóně se také uplatní motivy inspirované přírodou, jako jsou vzory flóry a fauny a šperky zdobené přírodními kameny. Takové šperky přinášejí do vašeho stylu jarní svěžest a eleganci.

 

Přečtěte si další článek