Čtení na 3 min 01 Bře 2024

Objevte krásu sesterství v nové kolekci Sisterhood Treasure

Autor: Katka
Čtení na 3 minuty

Answear.LAB ve své nejnovější kolekci obléká ženy do jedinečného stylu a síly sesterství. Upozorňuje na důležitost tohoto jedinečného pouta a vzájemné podpory a inspirace.

V kolekci zaujmou především siluety power dressingu, které vyzařují sebejistotu a eleganci. Od kožených obleků a sak po nádherné dlouhé šaty, každý kousek této kolekce vás oblékne do jedinečného stylu, který zdůrazňuje vaši sílu a sebevědomí.

Kolekci doplňují také ručně vyráběné šperky z přírodních kamenů. Tyto šperky nejenže krásně doplňují celkový vzhled, ale také podtrhují celou koncepci kolekce.

Módní pocta sesterství

Kolekce Sisterhood Treasure je zcela novou edicí značky Answear.LAB. Stylizace, které vznikly z lásky k ženám a k módě, vypráví příběh o sesterství, o společenství, kde se ženy vzájemně podporují a inspirují. Každá kreace této kolekce vypráví svůj vlastní příběh prostřednictvím barev, střihů a detailů, které nás vtahují do světa ženské síly a elegance.

Sesterské pouto v kampani Sisterhood Treasure představují dvě výjimečné sestry: topmodelka Monika „JAC“ Jagaciak a talentovaná sportovkyně Anna Jagaciak. Jejich blízký vztah je zobrazený v autentických portrétech, které připomínají intimní vzpomínky. Symbolem sesterství, který propojuje tyto fotografie, je amarylis, květina, která je plná síly, odvahy a krásy, přesně jako spojení mezi sestrami.

V České republice se do kampaně zapojily významné osobnosti jako například herečka Julie Štandera (@dzules ) nebo zpěvačka a influencerka Natálie Bagárová ( @natalii_bb), které poukáží na důležitost přátelství, vzájemné podpory a inspirace mezi ženami prostřednictvím pouta, které sdílí se svou blízkou kamarádkou a na jejich příběhy se brzy můžete těšit na jejich instagramových profilech a na profilu @answear_cz.

V kolekci Sisterhood Treasure najde každá žena jak módní interpretaci nejnovějších trendů, ale také inspiraci k budování silných vztahů plných podpory a porozumění. „Chceme, aby se ženy v oblečení od Answear.LAB cítily silné a krásné, a zároveň je povzbuzujeme, aby budovaly společné vztahy, které jsou založené na důvěře a porozumění,“ říká Agnieszka Pruchnik, ředitelka značky Answear.LAB.

Sisterhood Treasure: Ženská síla a elegance v minimalistickém stylu

Středobodem kolekce Sisterhood Treasure je power dressing, prezentovaný v podobě kožených obleků, tenisek nebo dlouhých šatů. Styly jsou minimalistické a moderní. Odkazují na skandinávský styl, ale kombinují také ženské a romantické vzory výrazných květin a transparentní materiály.

„Nude a šedé barvy v kombinaci s energickou červenou a nadčasovou černou dodávají těmto stylům sílu a odvahu. Barevná paleta kolekce Sisterhood Treasure zrcadlí rozmanitost a hloubku ženského prožitku,“ říká Sylwia Jaskulska, hlavní návrhářka Answear.LAB.

Kolekci dominují květinové a geometrické motivy, které spolu s různými strukturami a texturami materiálů jako je krepový šifon, mačkaný taft, patina, střapce, cvočky a 3D květy upoutávají pozornost a dodávají jí formu, kterou je těžké přehlédnout.

Výrazné doplňky jako vysoké podpatky s kotníkovým páskem a otevřenou patou dodávají celkovému vzhledu kolekce ještě větší eleganci a modernost, přičemž odkazují na ikonické prvky značek jako Gucci nebo Yves Saint Laurent.

Šperky z přírodních kamenů

Answear.LAB poprvé ve své historii představuje kolekci šperků, které jsou ručně vyrobené z přírodních kamenů. Díky těmto doplňkům mohou ženy podtrhnout jedinečnost svého stylu. Přírodní kameny, ačkoli jsou si navzájem podobné, se liší tvarem, barvou, leskem i symbolikou, která je jim přisuzována.

Kolekce Sisterhood Treasure obsahuje tři hlavní přírodní kameny, které se vztahují k jejímu konceptu. Jejich výběr není náhodný. Kameny dodávají sílu, podporu a pozitivní energii každé ženě, která je bude nosit. Černý turmalín je minerál syté barvy, dodávající sílu a ochranu. Červený granát dodává odvahu a naději. Horský křišťál naopak posiluje, energeticky stabilizuje a umožňuje dosáhnout vnitřní harmonie.

Šperky z těchto kamenů jsou dokonalým doplňkem oblečení z kolekce Sisterhood Treasure, která byla navržená jako pečlivě promyšlený módní příběh. Každý kousek této kolekce nese v sobě sílu přírodních kamenů a poselství jedinečnosti a síly ženského spojení.

Přečtěte si další článek