Čtení na 2 min 22 Dub 2019

JARO V ŠATNÍKU – VERONIKA / VERONIKAD.COM

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Konečně tu máme to tak dlouho očekávané jaro a věřím, že nejen já už jsem všechny zimní kousky zahrabala na dno šatníku a doufám. S tím samozřejmě ale také přichází ten pocit (nebo realita?) že bez všech kabátů, svetrů, šál a ostatních zimních nezbytností, můj šatník skoro zeje prázdnotou. Říkám si, jestli jsem to minulé třídění věcí nevzala nějak moc vážně. Pokud jste na tom podobně a také si ráno říkáte tu starou známou větu „nemám co na sebe“, jsem tu s tipy na jarní kousky a trendy, se kterými nešlápnete vedle.

Zvířecí vzory

Zvířecí vzory se stále drží na prvních příčkách trendů a jde o jeden z těch, které buď milujete nebo nenávidíte. Do které skupiny se řadíte vy? Nejpopulárnějšími zástupci jsou leopard a had a najdeme je na všem. Boty, kabelky, šaty, kalhoty… Jako se všemi výraznými vzory, člověk by měl být umírněnější a k vzorovanému kousku pak už volte zbytek outfitu spíše v neutrálních tónech. V tomto případě opravdu platí, že méně je více.

MANGO / VERO MODA / ONLY / MEDICINE / MEDICINE

Safari

Tenhle trend nejde přehlédnout. Kousky v barvách písku, khaki, hnědé, béžové. Já osobně jsem se zamilovala hned. Outfity z takových kousků působí sice více elegantně, ale stále v sobě mají jistou uvolněnost a šmrnc. Jednotlivé věci se také lehce kombinují, protože vše zkrátka ladí ke všemu. Skvělou inspiraci najdete například u Manga nebo v kolekci Answear.

VILA / ANSWEAR / MANGO / MANGO / ANSWEAR

Květiny na jaře? Originální!

No přiznejte se, komu se při pohledu na květinové vzory nevybaví tahle hláška z filmu Ďábel nosí Pradu? Jenže květiny a jaro k sobě prostě patří a nevyhneme se jim ani kdybychom chtěli. Platí zde stejná pravidla jako u zmiňovaných zvířecích vzorů, nechcete přece vypadat jako chodící rozkvetlá louka.

ANSWEAR / ANSWEAR / MEDICINE / SEAFOLLY / ANSWEAR

Přečtěte si další článek