Čtení na 3 min 24 Dub 2019

MINI NEBO MAXI? ODPOVEĎ JE JEN NA VÁS!

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Přichází čas sezóny šatů! Mini, maxi nebo se rozhodnete pro něco jiného? Množství délek, rozmanitých vzorů a mnoho ženskosti… Našim výběrem určitě potěšíme každou z vás!

Mini?

Ačkoli si dnes neumíme bez ní život představit, před několika desetiletími byla tato móda nemyslitelná! Mini šaty se objevily spolu s minisukní na konci 50. let a poměrně rychle se staly milovaným i nenáviděným hitem. Ženy je zbožňovaly, protože odhalovaly i zdůrazňovaly půvab ženských nohou. Puritáni však apelovali na nemorálnost takového střihu, který měl být hanbou pro ženské pokolení. Krátká délka způsobila revoluci v módním světě, ale navzdory své kontroverzi se velmi rychle zabydlela v dámských šatnících. Obtažené, mírně rozšířené, pověstný áčkový střih nebo oversize … Varianty jsou mnohé, ale stojí za to připomenout, že mini délka není vhodná pro každou dámu. Pokud máte pěkně tvarované a dlouhé nohy můžete nosit mini s radostí. Pokud to však není váš šálek kávy, raději se jí vzdejte a délku těsně nad kolena upřednostněte před ultramini.

NOISY MAY / ANSWEAR / ANSWEAR / SILVIAN HEACH / G-STAR RAW

Maxi?

Dlouhé a velmi ženské … Maxi šaty se opět vracejí na scénu. Podle toho, jaký vzor, ​​střih či materiál si vyberete, vám udělají dobrou službu na jakoukoliv příležitost. Milovnice Boho stylu se přímo vyžívají ve vzdušných, rozšířených a nabíraných modelech. Celebrity si zas neumějí představit, že by se na červeném koberci objevily v jiném modelu, než jakými jsou elegantní dlouhé sukně. Známé blogerky v módních metropolích je kombinují s topem nebo body a klidně i na každodenní situace … Jak nosíte maxi vy? Dlouhé šaty si můžete zvolit na jarní párty i na svatbu. Košilové šaty najdou zase úspěšné uplatnění do práce, přičemž maxi úpletové vám budou dobře ladit s teniskami do města.

VILA / HAILY´S / ANSWEAR / SILVIAN HEACH / GLAMOROUS

Nebo možná midi?

Pokud nechcete odhalit své nohy a dlouhé šaty jsou pro vás nepříjemné, vsaďte na módní kompromis – midi šaty. Jsou propagovány i módními návrháři, protože jejich délka je nejen elegantní, ale i praktická. Zářivé modely osloví fashionistky v retro stylu. Elegantní midi zvýrazní všechny vaše silné stránky. Na druhé straně vzorované jsou našim must-have kouskem, který byste toto léto měly rozhodně mít. A můžete je nosit s módními sandály floss a tkanou taškou. Obdiv okolí tak máte zaručen.

PEPE JEANS / SILVIAN HEACH / MEDICINE / ANSWEAR / KAPPA

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek