Čtení na 2 min 28 Čvc 2020

Kolekce Gravity od Answear inspirovaná 60. festivalovými léty

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Kolekce Gravity přichází s cílem prodloužit letní atmosféru plnou dobrodružství, hravosti a elegance. Pomohou nám v tom prvky inspirované 60. léty, retro vzpomínky na letní festivaly, ale i neutrální a zemité kousky, které do outfitů přinášejí harmonii.

Hravá 60. léta jsou spojena s barvami, festivaly a velkou dávkou svobody či uvolněné morálky. Styl hippies, barvy a batika poukazovaly na originalitu stylingů, které si lidé vytvářeli v té době sami a i proto vznikalo mnoho originálních kousků.

Někdo upřednostňuje nadčasovou sofistikovanost, jiní si zase libují v retro trendech. Nejlepší je mít v šatníku obě tyto možnosti, které podtrhnou různé stránky vaší osobnosti podle nálady. Batikované vzory na tričkách, sukních i halenkách reprezentují právě hippie atmosféru festivalů, ale díky příjemným pastelovým nebo neutrálním barevným kombinacím působí svěže a hravě.

SUKNĚ / ŠATY / HALENKA

Jednou máte chuť na maximální ležérnost, jindy na velmi ženskou eleganci. V kolekci Gravity by Answear naleznete ze všeho trochu. Vybírat si můžete z barevných topů s veselou batikou, jemných saténových sukní v odstínech západu slunce i tyrkysového moře, nebo z neutrálních laděných šortek, halenek, mikin i šatů, jejichž cílem je stát se základem jakéhokoli šatníku. Kombinujte je a míchejte styly, vytvořte si svůj vlastní, charakteristický look, porušte pravidla a buďte odvážné.

KOŠILE / ŠATY / SUKNĚ

Kolekce barevně připomíná ovocný sorbet plný šťavnatého ovoce, protože využívá kombinace příjemných odstínů růžové, oranžové, modré či zelené, ale objevují se zde i neutrální tóny krémové, béžové či světlemodré. Materiály zase odkazují na lehkost Příjemný, chladivý satén, vzdušná bavlna jsou jednoduše skvělou volbou.

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek