Čtení na 3 min 27 Čvc 2020

Tričkové šílenství tohoto léta

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Existuje pouze jeden kousek ležérního stylu, který nás nikdy neomrzí. Tričko je zde již několik desetiletí. Považujeme ho nejen za nadčasový element, ale i za stylový doplněk letních oděvů. Inspirujte se našimi nápady!

Za posledních 100 let se tričko posunulo od mužského spodního prádla, které nebylo možné ukázat na veřejnosti k univerzálnímu prvku šatníku, který ohromuje svým komfortem, nezná věk, pohlaví a nebojí se kontroverze. Není to vždy jen o módě – správně zvolené může projevovat vaše názory, záliby nebo lásku ke kultuře. Toto léto to nemůže být jinak. Při výběru se můžete nechávat občas unášet trendy, ale upřednostňujte spíše ty, které vás okouzlí estetickým designem nebo souvisí s nápady, se kterými se ztotožňujete.

Letní hity – nejmodernější trička této sezóny

Zdá se, že v tričku již není možné objevit více. Jednoduché střihy však vytvářejí ideální pole na hraní si s barvou a úpravou střihu. Na začátku této sezóny se stalo hitem jednoduché triko bez rukávů – kdysi poznávací znamení rockových hvězd. Model se zastřiženými rukávy a ramenními vycpávkami propagovaly přední hvězdy Instagramu. Tento typ trička je vzdušný a dobře padne nejen s džínovými kraťasy, ale i s plátěnými chinos.

Chcete-li držet krok s letošními trendy, nezapomeňte na módní barvy. Pastelové odstíny levandule, máty a modré barvy vypadají skvěle na jednoduchých over size tričkách. Populární jsou i motivy či potisky – letošní ilustrace a kresby často obsahují určitá poselství.

ANSWEAR / MEDICINE / LOCAL HEROES

CALVIN KLEIN / LEE / ANSWEAR

JACK & JONES / NIKE / ONLY & SONS

MEDICINE / TOM TAILOR DENIM / LEVI´S

Trička, která se vždy vyplatí mít v šatníku

Je dobré občas sledovat sezónní trendy, ale nesmíte zapomenout na klasiku. Klasické tričko bude s vámi po mnoho sezón. Proto je dobré vsadit na hladký bílý model s výstřihem typu V nebo kulatým výstřihem, což je základem mnoha outfitů bez ohledu na styl. S několika tlumenými základními barvami na tričkách nikdy nešlápnete vedle. Zaměřte se nejen na bílá, ale i béžová, šedá a černá – budou vždy na předních místech vašeho šatníku. Logomania je další velmi oblíbený motiv ve světě triček. Trička s nápisem Guess Jeans nebo LEVI’S se staly ikonickými. Nezapomeňte také na ty s fotkami slavných kapel nebo ukázkami ze světa filmů i seriálů. Trička tohoto typu byla módní v 80. a 90. letech a v posledních sezónách se opět dostávají do popředí.

KARL LAGERFELD / ONLY / NOISY MAY

TWINSET / LEVI´S / VANS

GUESS JEANS / ARMANI EXCHANGE / KARL LAGERFELD

TOMMY HILFIGER / LEVI´S / VANS

Přečtěte si další článek