Čtení na 3 min 05 Srp 2020

To nejlepší z letních výprodejů!

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Letní slevy jsou v plném proudu! Klasika i současné trendy. Podívejte se na naše prodejní skvosty, díky kterým bude vaše garderoba přitažlivější.

Nyní máte možnost koupit si jak jarní tak i letní kolekce za atraktivní ceny. A protože stále máme před sebou polovinu prázdnin, stojí za to hledat oblečení i doplňky, které zpříjemní následující měsíc. Zde je několik „must have“ kousků.

Oblečení z přírodních tkanin

Polyester je už pasé! Stále více dbáme na matriály, ze kterých jsou vyrobeny naše oděvy – začínáme oceňovat přírodní vlákna, která jsou ekologická, přátelská k pokožce a pohodlná, zejména v horkých dnech. Letní sezóna umožňuje mnohým značkám nabízet oblečení pro ženy i muže z přírodních tkanin. Nyní je najdete i ve slevách – zaměřte se na len, bavlnu a samozřejmě hedvábí. Lněné košile, kalhoty či šaty vám budou sloužit během příštích teplých měsíců, přičemž bavlněné oblečení můžete nosit po celý rok.

POLO RALPH LAUREN / MANGO / GUESS JEANS

MEDICINE / VERO MODA / MANGO

MEDICINE / MANGO / POLO RALPH LAUREN

LEVI´S / JACK & JONES / ONLY & SONS

Volnočasové oblečení

Jaro a začátek léta byly letos výjimečné – proto, že jste trávili hodně času doma, oblíbili jste si pohodlné a volnočasové kousky. Samozřejmě je nemusíte nosit pouze doma. Pohodlné mikiny, jednoduchá trička, volné šortky a nadrozměrné šaty se vám také hodí i během vaší dovolené. Ve vašem šatníku nikdy není příliš mnoho ležérního oblečení, proto mu během letního výprodeje věnujte pozornost. Podívejte se zejména na kultovní značky, které vás už léta překvapují svou kvalitou, ale i svěžím a mladistvým designem.

EMPORIO ARMANI / TOMMY JEANS / VERO MODA

ANSWEAR / POLO RALPH LAUREN / CALVIN KLEIN JEANS

CHAMPION / RUSSELL ATHLETIC / ADIDAS ORIGINALS

ARMANI EXCHANGE / ADIDAS PERFORMANCE / LEVI´S

Denim pro každou příležitost

A teď něco pro pragmatiky, kteří rádi kupují univerzální věci na mnoho sezón dopředu. Pokud hledáte něco z letních výprodejů, co vám bude sloužit i v chladnějších dnech a současně zapadne do mnoha stylů, určitě vsaďte na denim! Budete potřebovat jednoduché džíny, ale i hity této sezóny: balónové a zvonové džíny. Džínová bunda je zase ideální pro chladnější večery a díky džínovým šatům a sukním budete působit vždy nonšalantně.

GUESS JEANS / LEVI´S / MANGO

LEVI´S / TALLY WEIJL / MANGO

ONLY & SONS / TOMMY JEANS / MEDICINE

 

LEVI´S / TOM TAILOR / GUESS JEANS

Letní boty a doplňky

Během horkých dnů nesmíme zapomenout na boty a doplňky, které zapadají do dovolenkové atmosféry. Myslete na proutěné či slaměné košíky v různých tvarech, espadrilky, žabky, lifestylové tenisky na slaměné podrážce či minimalistické sandály s tenkými řemínky nebo ve sportovním duchu.

RED VALENTINO / ANSWEAR / KARL LAGERFELD

VAGABOND / PEPE JEANS / NOBO

CALVIN KLEIN / MEDICINE / MEDICINE

ARMANI EXCHANGE / BIRKENSTOCK / VANS

Přečtěte si další článek