Čtení na 3 min 14 Srp 2020

Letní outfity, které budou trendy i na podzim

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Přestože je léto v plném proudu, neměli bychom zapomenout na nadcházející podzimní sezónu. Nechte se inspirovat jaké oblečení a doplňky si můžete koupit během letního výprodeje, a které vám zároveň budou sloužit i v chladnějších měsících!

Ne každý rád opouští své oblíbené kousky s měnící se sezónou. Pro ty, kteří jsou praktičtí, jsme připravili malého průvodce prodejními hity, který vám pomůže zorientovat se, co si nechat ve skříni na podzim. Zabít tak dvě mouchy jednou ranou se jistě vyplatí, protože nejen rozmanité kousky ale i doplňky získáte za atraktivní ceny, a užijete je i pro další měsíce. Zjistěte, do čeho je třeba právě teď investovat!

Sako a kostým

Poslední sezóny se saka a kostýmy staly stálicemi našich šatníků. Modely over size a s dvouřadým zapínáním ovládly módní svět. Kromě toho se naprosto běžně nosí dámské kostýmky i pánský styl sak, nejen při formálních příležitostech – v kombinaci s neformálními doplňky, jako jsou tenisky, vytvářejí velmi šik styling. Pokud jste si letos v létě nevybrali módní bundu nebo oblek, je čas to dohnat. K dispozici máte elegantní blejzry, zejména ty kárované, které určitě stojí za to předvést i letos na podzim.

MANGO / GLAMOROUS / ANSWEAR

MISS SIXTY / ANSWEAR / ANSWEAR

MANGO / SELECTED / POLO RALPH LAUREN

MEDICINE / GUESS JEANS / LACOSTE

Vědomá hra s kontrasty

Nikdo neřekl, že s blížícím se poklesem teplot musíme ze skříně odstranit všechny lehké a tenké textilie. Při prvních podzimních outfitech se vyplatí využít hru kontrastů – ať už s barvou nebo s materiálem. Šaty vyrobené z barevné viskózy je možné kombinovat se svetrem nebo motorkářskou koženou bundou. Tenké džínové košile budou dobře vypadat s bundami nebo koženými kalhotami. Dokonce i splývavé šaty kombinované s polo tričkem a sakem vytvoří módní, ležérní outfit.

ANSWEAR / TWINSET / MANGO

MEDICINE / ALLSAINTS / JACQUELINE DE YONG

MEDICINE / CALVIN KLEIN / MANGO 

DIESEL / FILA / LACOSTE

Klasika ve všech ročních obdobích

Při výprodejových šílenstvích nezapomeňte i na klasiku, která vypadá skvěle v každém ročním období. V první řadě stojí za to vsadit na jednoduché bílé tenisky – nyní je budete obouvat dennodenně a vynosíte je až do pozdního podzimu. Tyto boty vypadají dobře v typických letních variacích, ale i v kombinaci s kožešinou či silnějším denimem. Pokud hledáte jiný typ obuvi, vyberte něco semišového. Struktura tohoto materiálu se shoduje s letní bavlnou, krajkou a lnem, jakož i s podzimní vlnou. Při hledání univerzální kabelky nic nezkazíte s klasikou, která je vždy dobrou volbou. Postman a shopper kabelky v odstínech černé, béžové a koňakové hnědé barvy, budou skvělou volbou. Výhodnou alternativou může být i oblíbený kožený batoh.

PATRIZIA PEPE / VAGABOND / TRUSSARDI JEANS

VAGABOND / PATRIZIA PEPE / ARMANI EXCHANGE

REEBOK / MEDICINE / ADIDAS ORIGINALS

CALVIN KLEIN JEANS / CALVIN KLEIN JEANS / TRUSSARDI JEANS

Přečtěte si další článek