Čtení na 3 min 20 Srp 2020

V čem do školních lavic

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Prvního září začíná nový školní rok, a přestože už můžete mít svoje školní léta za sebou, zkuste zavzpomínat a inspirujte se našimi stylovými doplňky, které zkrášlí přicházející podzim.

Stojí za to obohatit si váš šatník barevnými, neformálními oděvy i doplňky, které vám připomínají vaše bezstarostné dětství. A nezapomeňte, že některé věci nemají žádné věkové omezení – a budou skvěle fungovat jak pro vás, tak pro vaše děti!

Batoh – nejen do školy

Jaký by měl být dokonalý batoh? V první řadě by měl být multifunkční. Vedle skrytých přihrádek a kapes svoji roli hraje i design. V současnosti je batoh také módním doplňkem. Ti, kteří dávají přednost klasice, si mohou vybrat kožený model v tlumených barvách. Fanoušci retro a streetwear stylu budou mít rádi barevné batohy plné vtipných potisků kreslených postav. Tyto modely jsou ideální k džínovému oblečení. Pokud hledáte něco skutečně fantastického, investujte do batohu, který vás vystřelí přímo do vesmíru: model je vyroben z kovové tkaniny v minimalistickém tvaru s futuristickým nádechem.

LOVE MOSCHINO / SPIRAL / ADIDAS ORIGINALS

MI – PAC / GUESS JEANS / ANSWEAR

TRUSSARDI JEANS / EASTPACK / GUESS JEANS

PUMA / NIKE / CALVIN KLEIN JEANS

Tenisky – začátek nové sezóny

Tenisky jsou univerzální, a proto nemohou chybět v botníku školáka, ani v šatníku těch, kteří oceňují uvolněný a neformální styl. Čemu je třeba věnovat pozornost v nadcházející podzimní sezóně? Na vrcholu máme tenisky v duhových barvách nebo s odkazem na charakteristický symbol. Mohou vás také oslovit tenisky s komiksovým potiskem, třpytkami nebo připomínající ikonické „old school sneakers“. Minimalisté ocení odstíny bílé, které si můžete obout nejen do školy, ale i do kanceláře. Další módní volbou jsou právě aktuální, kontrastní černobílé tenisky.

TOMMY HILFIGER / FILA / LIU JO

FILA / CONVERSE / NEW BALANCE

KAZAR STUDIO / CONVERSE / CONVERSE

ADIDAS PERFORMANCE / KAZAR STUDIO / ADIDAS

Doplňky pro malé i velké

Každý dospělý, který se cítí být „v duchu“ dítětem potřebuje nějaké hravé doplňky. Kšiltovky se vrátily do přízně fanoušků různého věku – ačkoli jsou spojeny hlavně s létem, v prvních teplých podzimních dnech určitě najdou své využití. A nezapomeňte na hodinky, které jsou praktickou ale i módní záležitostí. Vraťte se do dob svého mládí a vyberte si model s barevným páskem a efektně zdobeným číselníkem.

CAPSLAB / GUESS JEANS / LEVI´S

SWAROVSKI / TOMMY JEANS / VANS

TOMMY JEANS / GUESS JEANS / CAPSLAB

FILA / TRUSSARDI JEANS / VANS

Podzimní ležérnost

I když jsou vaše hodiny tělocviku pravděpodobně již dávno pryč, nic nebrání tomu, abyste s teplákovou soupravou navázali nové přátelství. Soupravy tepláků, kalhot a mikin, vyrobené z hustší, ale stále měkké bavlny, budou perfektní volbou pro chladnější dny. Pohodlné, uvolněné a teplé materiály dodají vašemu stylu trochu volnosti. Již nejsou vyhrazeny pouze na sport, takže je můžete nosit kdekoliv chcete: v kombinaci s džínami, vlněným kabátem nebo se vzdušnou sukní. Zaměřte se na pastelové svetry a teplákové soupravy – modré, levandulové, mátové nebo citrónové modely vám tak připomenou bezstarostné chvíle léta.

DIESEL / GUESS JEANS / NIKE

ARMANI EXCHANGE / DESIGUAL / LEVI´S

ADIDAS ORIGINALS / DIESEL / G-STAR RAW

CALVIN KLEIN / GUESS JEANS / TOMMY JEANS

Přečtěte si další článek