Čtení na 3 min 09 Čvc 2020

Letní svatební inspirace

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Letní oslavy, svatby i párty se pomalu začínají vracet! Na jakékoliv z těchto akcí se chceme cítit vždy co nejlépe, a proto je důležité mít promyšlen sváteční outfit. Pokud stále váháte, ukážeme vám, co je právě aktuálně v letní sezóně 2020!

Šaty na svatbu

Nejlepší volbou pro svatbu v horkých dnech se jeví šaty. Jsou elegantní i praktické. Hitem jsou pastely, v odstínech světle růžové, modré, mátové, levandulové nebo citrónové, takže se vyplatí věnovat jim pozornost. Ale, co když se vám pastelové barvy zdají být nevýrazné? Sáhněte po květinových motivech nebo intenzivních letních barvách, jako jsou červená nebo oranžová. Jsme si jisti, že vám nemusíme připomínat, že černá a bílá barva, nejsou nejlepší volbou pro letní svatbu. Střih šatů by měl odpovídat vaší postavě. Pokud chcete sledovat trendy, vyberte si maxi šaty se záhyby, díky kterým budete vypadat jako řecká bohyně. Dobrou volbou jsou i saténové šaty se střední délkou nebo romantické šaty s volány.

MORGAN / VILA / VERO MODA / GUESS JEANSANSWEAR

Jaké doplňky si vybrat pro letní svatbu?

Perfektní svatební styling vyžaduje správné doplňky. Klasikou zůstávají lodičky a okouzlující kabelky. Pokud jde o šperky na svatbu, diskrétní přívěsky na tenkém řetízku, jemné náramky a decentní náušnice s perlami nebo drahými kameny, jsou to pravé ořechové.

SOLO FEMME / PARFOIS / ANSWEAR / PARFOIS / SWAROVSKI

Letní oblek na svatbu

Časy nudných polyesterových obleků jsou naštěstí za námi. Ideální pánský svatební oblek závisí na ročním období a druhu oslavy. Pokud se chystáte na luxusní svatbu po 18:00, vsaďte na formální černý oblek. V létě jsou oblíbená saka v odstínech šedé, béžové a modré, často vyrobeny ze strukturální tkaniny. Takové méně formální části obleku však vypadají dobře na zahradním večírku nebo na recepci uspořádané odpoledne. Můžete si vybrat oblek v jemné kárované soupravě s vestou. Nezapomeňte na košili s dlouhými rukávy. V modelu z bavlny vám nebude horko a neuděláte ani módní „faux pau“. Požadovanými barvami jsou bílá a modrá, které jsou vhodnější právě pro letní obleky.

MEDICINE / MANGO / MEDICINE / MEDICINE / MEDICINE

Pánské doplňky na letní svatbu

Muž na letní svatbě by měl vypadat dokonale. Toho lze dosáhnout pomocí několika doplňků: kravata nebo motýlek a čtvercový kapesník v kapsičce. Oblek by měl být doladěn koženými doplňky, jako jsou pásek nebo elegantní hodinky. Hnědý odstín doplňků můžete snadno nahradit odstíny šedé, béžové nebo námořnické modré. Chcete-li do svatebního oblečení přidat trochu extravagance, vyhrajte si s barvou a vzorem svých ponožek, díky tomu budete skutečně trendy.

TOMMY HILFIGER / WOJAS / TOMMY HILFIGER / GUESS JEANS / MEDICINE

Přečtěte si další článek