Čtení na 2 min 01 Říj 2021

Lifespiration starts here! Inspirujeme ke krásnému životu

Autor: Markéta
Čtení na 2 minuty

Nezabýváme se jen módou  ̶  chceme vám nabídnout něco víc, ukázat vám nové možnosti, dodat vám odvahu a ještě více energie žít, jednat, být sami sebou … Pociťte inspiraci a sílu inspirace! Životní inspirace začíná zde! 

Answear – Vaše místo životní inspirace 

Odteď už nejsme jen obchod s módou, ale stáváme se i místem LIFESPIRATION. Co to je? Je to inspirace na život podle vlastních představ. Chceme vám ukázat nové možnosti a přesvědčit vás, že můžete žít zajímavěji, odvážněji a ještě aktivněji. 

Co máte chuť dělat? 

O čem sníte? 

Jakou úžasnou věc chcete udělat? 

Na tyto otázky nemáme nadiktované odpovědi  ̶  chceme vám je navrhnout, vést vás k nalezení těch správných a ukázat vám, že můžete udělat více. Protože vy můžete! 

Váš život  ̶  vaše pravidla 

Váš život se nemusí omezovat pouze na uzavřený kruh: práce ̶ domů ̶ spánek. Ponořte se do něj, ochutnejte ho, vstřebávejte svět kolem sebe a oslavujte každý okamžik, přičemž nezapomínejte na pomíjivost chvil. Nebojte se! Vyplatí se zkoušet nové věci, od malých (např. koupit si oblečení v barvě, které jste se dosud báli) až po velké a celkem odvážné. Můžete se vydat na dlouhou cestu, změnit práci nebo se nechat zcela pohltit novým koníčkem. Je to váš čas  ̶  využijte ho na 120 % tak, jak chcete. 

Životní inspirací je žena! 

Každý je pro nás důležitý  ̶  ale jak jste si mohli všimnout v našem novém spotu, tentokrát jsme se více zaměřili na vás a jiné ženy. Chceme, aby cítily svou sílu a jedinečnost bez ohledu na pravidla, o kterých vědí, stereotypy, které znají od dětství a vnucované normy. Každá z nás může žít po svém, realizovat se v mnoha oblastech a být tou, kterou skutečně chce. Citlivou, silnou, romantickou, temperamentní, průbojnou, plachou… Ženskost má nekonečné množství tváří a každá z nich je krásná, jedinečná a jediná svého druhu. Pochlubte se s ní!  

V naší kampani vystupují modelky a herečky, jakožto i autentické ženy plné životních tužeb, které našly svou vášeň. Budou inspirovat k novým věcem? Již brzy vám představíme profily každé z našich hrdinek. 

Přečtěte si další článek