Čtení na 3 min 14 Bře 2019

NEJLEPŠÍ OBLEČENÍ A DOPLŇKY, KTERÉ PROBUDÍ VAŠI LÁSKU KE SPORTU

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Přichází jaro a je tedy nejvyšší čas dostat se zpět do formy. Podívejte se na nejvychytanější sportovní oblečení a doplňky, které vás budou vybízet k pohybu!

Ze zimního spánku se už pomalu probouzíte a vaše tělo vám jemně naznačuje, abyste mu dali zabrat. Konečně se blíží sezóna plavek! Ale ještě předtím, než vykročíte do posilovny, skočíte do bazénu nebo si najdete aktivitu na čerstvém vzduchu, důkladně se podívejte, zda máte sportovní vybavení, které potřebujete. Sportovní obuv a oblečení by měly být v první řadě pohodlné, ale přeci jen se vám bude lépe dávat do těla v barevném topu či teplákách, které jdou ruku v ruce s nejnovějšími trendy. Pojďme se společně podívat co se nyní nosí ve sportovním světě.

Logo pro dobrý start

Logománie si podmanila nejen módní mola a streetwear fashion, tento prvek tedy nechybí ani ve sportovní módě. Výrazné nápisy značek se perfektně hodí právě na minimalistické, jednoduché oblečení jako jsou legíny, topy, trička. A když si ještě k tomu zvolíte červenou nebo kobaltově modrou barvu, okamžitě se stanete hvězdou.

PUMA / NIKE / TOMMY HILFIGER / REEBOK / FILA

Síla květů

V případě, že jste nepropadli logománii a chcete během vašeho tréninku vyniknout, vsaďte na květiny! Ačkoliv se zdá, že jde o extravagantní kombinaci, výsledek se ukáže jako výjimečný a především módní. Květinové potisky se i v této sezoně opět vracejí, a to s dvojnásobnou silou. Trička, šortky, mikiny i legíny s barevným, floristickým nebo tropickým motivem vás ještě více povzbudí k fyzické aktivitě.

NIKE / ADIDAS ORIGINALSADIDAS ORIGINALS / NIKE / NIKE

Sportovní taška

Základem je zabalit vše co potřebujete na trénink, cvičení, či jinou aktivitu. Pokud vás dosavadní sportovní tašky neoslovily, vyzkoušejte právě teď ty nejlepší modely sezóny. V nabídce jsou futuristické válcové – hit mezi trendsettery, s motivy rozkvetlých luk, které oživují ležérní vzhled. Pokud upřednostňujete batoh, nezapomeňte si vybrat model s intenzivní barvou, ušitý z odolné a metalické látky.

FILA / TOMMY JEANS / ADIDAS ORIGINALS / NIKE / CALVIN KLEIN JEANS

Boty, které vás nezradí

Nejmodernější sportovní boty připomínají známé modely z módních mol. Masivní podrážky, neonové barvy a tvary typické pro obuv z 80. a 90. let jsou na vrcholu. Dalším hitem je horní ponožka, díky které boty dokonale drží na noze – řešení, které je nejen módní, ale také velmi pohodlné. Tak je jen na vás, kterou sportovní vychytávku si do svého šatníku pořídíte a s čím vytvoříte vaše nové rekordy.

PUMA / TOMMY JEANS / PUMA / TOMMY HILFIGER / FILA

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek