Čtení na 3 min 16 Kvě 2019

MĚSTSKÁ DŽUNGLE – VÍTE, JAK JI STYLOVĚ PŘEŽÍT?

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Jak se cítíte v městské džungli? Jste spíše predátorský nebo nenápadný typ? Nahlédněte do našeho módního manuálu a osvojte si triky, abyste se neztratily na módních bulvárech velkoměsta.

Mrakodrapy, množství ulic, ale i slepé uličky…betonové město. Stavební geometrie, komplexní infrastruktura, dominantní šedá, a především labyrint tvořený stěnami, stezkami či podzemními chodbami – vítejte v městské džungli. Nezáleží přitom, zda cítíte pulzující rytmus města jako barevný pták nebo dokonalou kamufláží splýváte s davem. Podstatné je, abyste se stále dobře cítily. Bez ohledu na to, kterou možnost si vyberete, budete vítězem. Jde o pocit pohody, neobyčejné módy a vysoké kvality.

Probudíme ve vás predátora?

Jak můžete ukázat okolí svou dravou tvář nejjednodušším způsobem? Samozřejmě, prostřednictvím zvířecích potisků, které na nás útočí jako nejžhavější trend letní sezóny. Na vrcholu jsou nejen motýlí vzory, ale i tygří nebo zebří pruhy a taktéž i nepřekonatelný hadí vzor. Neomezujte se přitom pouze na doplňky, zvířecí motivy vypadají skvěle i na oblečení a stejně tak, můžete zaujmout i lookem od hlavy po paty v jednom vzoru.

KOŠILE / BOTY / TOP / ŠATY / SUKNĚ

Jak otočit svůj městský vzhled?

Co vám kromě zvířecí potisku pomůže přežít v městské džungli? Na prvním místě jsou to módní doplňky. Pohybujeme se v oblasti přírodních materiálů, takže všechny pletené a proutěné tašky budou správnou volbou během příchozích slunečných dnů. Na druhém místě, je důraz kladen na kůži a semiš, a to zejména v teplých odstínech hnědé, červené, karmínové i hořčičné – nebojte se proto oživit svůj vzhled.

KABELKA/ KABELKA / SANDÁLE / PANTOFLE / KABELKA

Nebo upřednostníte městskou kamufláž?

Nejste stvořené pro excentrické zvířecí vzory? Nelíbí se vám ani intenzivní barvy? V takovém případě potřebujete doslova splynout s městskou krajinou! Barevné variace na toto téma se pohybují v rozmezí odstínů béžové, šedé, černé, bílé a hnědé. Volná trička z přírodních tkanin, šaty s volány, kalhoty chinos a vzdušné košile vám pomohou během vyčerpávajících veder. A co víc, tyto kousky vypadají skvostně a váš styl může z toho jen získat!

TOP / TOP / ŠATY / ŠATY / KALHOTY

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek