Čtení na 3 min 07 Kvě 2019

ČERNÁ NA BÍLÉM

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Pokud přemýšlíte nad tím, jak si vytvořit dokonalý look, ukážeme vám, že barva, originální doplňky a oblečení od prémiových značek mají na váš styl prokazatelný vliv. Nechte se námi inspirovat, jak toho dosáhnout!

Jak působit luxusně?

Jsou to prémiové značky, které se často vyznačují nejzajímavějším designem, lepšími tkaninami, ale především vyšší kvalitou. Klasickým stylingem, kdy můžete vyniknout a na každého zapůsobit, je právě kombinace bílé a černé. Možná se ptáte, jaké máte s touto dvojkou esa v rukávu? Zaprvé vsaďte na klasiku. Bílé tričko, malé černé, cigaretové kalhoty, nebo trenčkot vyrobený z kvalitních materiálů vypadají vždy elegantně. Další možností je síla kontrastu. Černobílá vedle sebe zdůrazňují osobnost. A samozřejmě nezapomeňte na módní doplňky. Exkluzivní kabelka na řetízku, zlaté náušnice, náramkové hodinky – protože v zdánlivě nepatrných detailech je ukryta síla vašeho módního rukopisu.

GUESS JEANS / TOMMY HILFIGER / LIU JO / DKNY / SILVIAN HEACH

GUESS JEANS / SILVIAN HEACH / VERSACE JEANS / MORGAN / GUESS JEANS

Pánská elegance nebo casual fashion?

Není žádným překvapením, že nejstylovějším mužským prvkem šatníku je oblek. Elegantní, nadčasový, na den i k slavnostní večeři. V závislosti na detailech si však sami můžete utvářet svůj charakter jako chameleon – jednou to může být více formální, jindy toužíte vypadat jen nonšalantně. Překvapte okolí protikladem a oblečte si světlou košili do tmavého obleku. Elegantní boty jsou nepostradatelné, pokud jdete na párty, mimořádnou událost nebo společenské setkání. V opačném případě si k němu obujte bílé tenisky. A myslete i na to, že akcentem dokonalosti budou tmavé brýle, nejlépe zvučného jména (například nadčasové Ray – Ban). Jste připraveni teď vyrazit?

ARMANI EXCHANGE / ARMANI EXCHANGE / LACOSTE / DIESEL / RAY BAN

GINO ROSSI / LACOSTE / SCOTCH & SODA / VERSACE JEANS / TOMMY HILFIGER

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek