Čtení na 2 min 15 Zář 2018

MÓDA JE HRA. ZAPOJ SE DO INSTAGRAMOVÉ SOUTĚŽE

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Žiješ jen módou a tvůj šatník praská ve švech? Dokážeš najít inspirace pro svůj cool outfit v truhle u babičky? Tak překonej své zábrany, prohlédni módní pravidla, pohraj si se svou kreativitou a předveď nám, jak famózně dokážeš vytvořit harmonii i z kousků na první pohled nekombinovatelných. Vymysli hvězdný outfit a představ nám své stylové vizualizace. Podívej se na stránky bitvastylistu.answear.cz, kde se dozvíš více informací.

Pokud netoužíš po výrocích přísné poroty, ale máš na to, aby si rukopis svého stylu předvedl na Instagramu, zapoj svou fantazii a předveď to nejzajímavější z módních kousků. Pokud si myslíš, že nás zaujmeš, blýskni se se svým nejlepším stylingem.

Ukaž nám, jak mixuješ, kombinuješ a vytváříš hvězdné outfity. Nevadí, že nemáš slavného fotografa po svém boku, ani blog či jiné pomůcky pro zviditelnění se. Stačí když máš v sobě vášeň pro módu, cit pro detail, vrozený vkus a láká tě výhra, která tě nastartuje, že fashion branži načisto propadneš.

Stačí poslat fotografii pořízenou tvým mobilem, která zaujme porotu z marketingového teamu Answear CZ / SK a MINI a Tvůj start k vytouženému cíli může začít. Nezapomeň fotografii označit #WeAreTheAnswear, #BitvaStylistu, #MINIisTheAnswear. Absolutním vítězem se stane autor nejstylovějšího outfitu.

Instagramová soutěž startuje od 15.9 a končí 30.11.2018. Vítěze vyhlásíme 3.12.2018. Soutěžíme o zapůjčení automobilu MINI na víkend s plnou nádrží!

Ilustrační fotografie MINI

Pravidla zapůjčení automobilu MINI:

Vozidlo Vám bude k dispozici s plnou nádrží do 1 000 naježděných km.

Místo převzetí a vrácení vozidla je Praha – Nové Butovice. Od pátku do pondělí

Vozidlo bude pojištěné s běžně používanou sazbou spoluúčasti řidiče v případě poškození – od 5000Kč resp. 5%.

Přesný model poskytnutého vozidla bude záviset od aktuálního stavu vozového parku společnosti a datu zápůjčky

Platnost výhry je 60 dní, pokud nebude dohodnuté jinak.

Přečtěte si další článek