Čtení na 3 min 17 Zář 2018

JEDINEČNÝ MÓDNÍ PROJEKT JE TU: BITVA STYLISTŮ

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Máte rádi vytváření módních stylizací, spojování netradičních kousků nebo vás prostě baví styling? Štěstí přeje připraveným. Proto odhoďte zábrany a s chutí se pusťte do boje o nejlepší outfit. BITVA STYLISTŮ je název pozoruhodného mezinárodního projektu, dávající prostor právě kreativním a invenčním osobnostem.

Jak se zapojit?

Zúčastnit se může každý! Startujeme už v září 2018. Soutěžit se bude ve 2 kolech během celého podzimu. V prvním, veřejném kole mohou zájemci přihlásit 5 fotografií svých autorských stylizací (outfitů) na stránce bitvastylistu.answear.cz. Z nich porota vybere Top 10 nejlepších postupujících do druhého kola. Hodnotí se jak módní kreativita, tak koncept fotografií. Finalisté dostanou vybrané kousky z jarní kolekce 2019 značky ANSWEAR a voucher na doplnění stylingu z eshopu answear.cz v celkové hodnotě 15 000Kč. Z tohoto užšího výběru porota následně určí 3 hlavní vítěze.

Nevíte jak na to? Inspirujte se fotografiemi z předešlých ročníků:

 

Atraktivitu projektu podtrhuje porota složená ze zvučných jmen módního showbyznysu:

Co můžete získat?

A proč byste se měli účastnit této fashion výzvy? Ti, nejlepší z nejlepších, dostanou obrovský prostor ukázat veřejnosti, co v nich je. Ocitnete se na sociálních sítích Answear.cz, nafotíte módní editoriál pro COSMOPOLITAN, získáte hodnotné ceny od partnerů akce Olympus, Mini, Kiehl´s a Urban Decay a dostanete šanci změnit svůj život. Tak směle do toho! #FashionIsTheAnswear.

TIMING projektu:

15.9.-15.10. veřejnost posílá / vkládá své stylizace na naše stránky

16.-20.10. porota vybírá TOP10 finalistů

21.10. vyhlášení TOP10 finalistů

22.10.-25.11. finalisté posílají své práce

26.11. na našich stránkách jsou publikované outfity finalistů

26.-30.11 porota vybírá 3 vítěze

3.12. vyhlášení výherců

 

Na co ještě čekáte? Přidejte se k nám a vyhrajte!

Držíme Vám palce!

Váš team Answear

#fashionistheanswear #bitvastylistu

 

Mediálním partnerem mezinárodní soutěže Bitvy Stylistů je v Čechách časopis Cosmopolitan. Business partneři jsou společnosti Olympus, MINI, Urban Decay a Kiehl’s, kteří věnují ceny vítězům.

Přečtěte si další článek