Čtení na 2 min 15 Kvě 2018

CESTUJTE STYLOVĚ A VYUŽIJTE NABÍDKU eSky.cz

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Prázdniny se nezadržitelně blíží a vy začínáte přemýšlet o dovolené. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv destinaci, podívejte se na esky.cz a využijte naši milou pozornost slevu ve výši 130Kč na jakoukoliv letenku dle vašeho výběru. Slevový kód získáte po zadání emailu na stránce answear.esky.cz. S tou správnou letenkou a za ještě lepší cenu můžete vyrazit!

Zabalit se na dovolenou bývá pro většinu žen tvrdý oříšek. Pravdou je, že potřebujeme o dost více věcí než muži, kterým stačí pár triček a kraťasy. Nemusíme však cestovat s obrovským lodním kufrem nacpaným k prasknutí. Na prodloužený víkend se dá jednoduše sbalit do příručního zavazadla bez toho, aby Vás překvapilo nečekané počasí či výjimečná událost.

Klíčem k úspěchu je variabilní multifunkční cestovní garderoba. Na kratší pobyty si sbalte kromě nejnutnější kosmetiky a plavek i stylové kousky v neutrálních barvách, které lehce navzájem zkombinujete. Důležitým kritériem při výběru oblečení a doplňků na dovolenou jsou příjemné materiály a střihy. Určitě si přibalte zapínací šaty, které se dají vrstvit a můžete je nosit s kalhotami nebo šortkami. Nezapomeňte ani na lehký úpletový svetřík. Počasí i v létě rádo žertuje, proto se nespoléhejte, že v červenci bude nesnesitelné teplo. Další nevyhnutelnou součástí jsou alespoň 3 páry pohodlných bot, klobouk, sluneční brýle a výrazný šperk, kterým osvěžíte Vaše módní kousky nejen večer, ale i během dne. Nesmíte zapomenout ani na kabelky – jednu velkou do které se vejde velká plážová osuška nebo nákupy a jednu malou na večerní nošení.

Cestujte stylově a užijte si to!

TOMMY HILFIGER / MEDICINE / PIA ROSSINIMICHAEL KORS / GUESS JEANS

MUSTANGMANGO / ANSWEAR ANSWEAR / ANSWEAR

Přečtěte si další článek