Čtení na 4 min 11 Dub 2022

Modern Classic – jak nosit klasické oblečení moderně?

Autor: Markéta
Čtení na 4 minuty

Kalhoty, košile, mikina, džíny, sako, kožená bunda, kabát…. Tyto kousky najdeme v našem šatníku bez ohledu na věk nebo pohlaví. Nadčasové, univerzální a brilantní ve své jednoduchosti! Tady je síla klasiky!

Jednoduchá spojení jsou nejlepší spojení. Dejte své mikině nový život, odstraňte z bundy nudu, zkombinujte tenisky s něčím neobvyklým. Na jaře chceme více experimentů, více možností, více zábavy – také s obsahem našeho šatníku. Tentokrát vás vyzýváme, abyste kreativně využili klasiku svého šatníku. Co kdybyste klasické kousky dnes oblékli trochu jinak?

 

V obleku

Oblek nemusí být pouze vaší uniformou, určenou pro důležitá jednání v práci nebo rodinné oslavy. Zejména to, že si s každou sezónou zvykáme na tento, v minulosti určující faktor formalit. Zkroťte ho sportovní obuví, barevnými ponožkami nebo neobvyklými doplňky. Lámání vzorů je opravdu zábavné!

Kostkované variace

Pokud vám někdo říká, že kostkovaný potisk je klasika všech dob, dejte mu za pravdu. Myslíme si, že jsme nezaznamenali žádnou sezónu bez kostkované bundy / kalhot / kabátu (vyberte si co chcete). Je pravda, že některé chutě se mění, ale nadčasový houndstooth nebo tartan nebo se osvědčí každý rok. Chcete-li kostkovaný vzor trochu oživit, zkombinujte jej s výraznou barvou. Letos na jaře uvidíme šály v fuchsiové, travnaté zelené nebo oranžové barvě. 

Ležérní, nejen na denní bázi

Mikina a džíny – nerozlučné duo streetwearu, král a královna casual, pár každodenního života. Tenhle set, ač je už dávno mainstreamový, nikdy neomrzí. Můžeme jej povýšit několika způsoby, pokaždé jej přivedeme na vrchol stylu. Jak tedy na to? Nejprve si pohrajte s materiály. Bavlněné úplety a džínovina milují i ​​společnost ušlechtilejších materiálů, jako je kůže nebo vlna, takže se je nebojte přidat do svého outfitu. Za druhé – mix ležérnosti s elegancí. Džíny vypadají stejně zajímavě s mokasíny i s tradičními teniskami. Za třetí, nebojte se síly barev. I když vsadíte na modrošedý základ, přidejte doplněk v intenzivním odstínu, jako je klobouk nebo kabelka.

Klasika s twistem

Jednoduché formy, klasické vzory jako proužky, tlumená barevná paleta vycházející z odstínů hnědé, šedé, černé, modré a tmavě modré… To jsou nejčastější termíny pro nadčasový šatník, často používaný v případě kapslového šatníku. Ale nepřipadá vám to trochu nudné? Vybláznit se můžete vždycky, i v případě takové základní sady oblečení. Tlumené barvy jsou skvělým doplňkem, takže je použijte k vytvoření vrstveného vzhledu. Kombinujte káro s pruhy a vsaďte na celou kolekci s moderními doplňky v souladu s trendy. Čepice s kšiltem k tmavě modrému trenčkotu? Ano prosím!

Avantgarda trendů

Kalhoty k volným šatům? Móda je kreativní zábava, dopřejte si proto více svobody a šílenství. To, co se dnes zdá odvážné, může být za pár sezón standardem. A přesto někdy stojí za to být v avantgardě a vytvářet trendy sami.

Přečtěte si další článek