Čtení na 2 min 09 Říj 2019

MÓDNÍ A ZÁROVEŇ TEPLÁ OBUV DO CHLADNÝCH PODZIMNÍCH DNŮ. MÁME PRO VÁS BOTY, V KTERÝCH VÁM NEBUDE ZIMA!

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Hledáte kompromis mezi komfortem a skvělým stylem? Chcete mít nohy v teple, a přesto při tom vypadat šik? Připravili jsme pro vás se značkou Sorel několik fashion tipů. Inspirujte se!

V chladných dnech je třeba se poohlédnout nejen po teplém oblečení, ale i po obuvi. To však neznamená, abyste se vzdaly toho, co se vám líbí. Provedení teplých bot může být v dnešní době moderní. Sorel – sněhové boty již byly před nějakým časem na módním výsluní. Značka však nezahálí a svými odvážnými návrhy překvapuje každou sezónu. Sněhulky jsou ideální pro potřeby moderních, dynamických žen, které sebevědomě kráčejí po zemi.

Jak nosit sněhule v této sezoně?

Výhodou sněhových bot je jejich pohodlí a teplo, které vydrží poměrně dlouhou dobu. Proto, pokud si jednou tyto boty vyzkoušíte, nebudete se chtít s nimi už nikdy rozloučit. Přestože se nám představa sněhu spojuje se zimními středisky, jejich obliba nošení i v městech je důkazem, že nepatří jen do hor. Samozřejmě, důležitý je model obuvi – nemusíte okamžitě sáhnout po vysokých sněhulích. Letos jsou v kurzu právě ty nízké, vyrobené z designových materiálů: satén, metalické odlesky a prošívané povrchy. Kromě hnědé a šedé barvy si můžete vybrat i z několika pastelových a stříbrných odlesků.

SORELSORELSORELSOREL 

SORELSORELSORELSOREL 

Zimní boty jsou univerzální. Dobře budou vypadat s úzkými džínami, pletenými šaty i se sukněmi ve stylu 60- tých let. Abyste byly od hlavy po paty dobře zachumlané, vyberte si k sněhulím maxi bundu, ale takovou, která zdůrazňuje vaši siluetu. Další alternativou je oversize kabát s vyznačenou linií ramen nebo džínová katana lemovaná kožíškem z ovčí kůže. Tak s chutí do kombinování. Myslete nejen na módnost, ale dopřejte si v zimě i potřebné pohodlí.

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek