Čtení na 3 min 26 Led 2024

Módní doplňky pro zimu 2023/2024

Autor: Katka
Čtení na 3 minuty

Módní doplňky dokážou podtrhnout každý módní outfit. Jaké doplňky stojí za to zařadit do vašeho šatníku v letošní zimní sezóně?

Stoprocentní pohodlí při zachování vlastního jedinečného stylu, to je heslo trendů pro zimní sezónu. Vybíráme módní doplňky, ve kterých se nejen cítíme skvěle, ale také podtrhují jedinečný charakter celého outfitu. Světoznámí návrháři ukazují, že v nadcházejících měsících bude v popředí nadčasová klasika, i když ve zcela novém a svěžím vydání.

Módní XXL doplňky

Objemné doplňky mezi současnými trendy vynikají. Pro chladné zimní dny návrháři doporučují velkou šálu, nejlépe v kostkovaném provedení, která se po letech vrací na stupně vítězů nejžhavějších trendů sezóny. Šál je doplňkem, kterým můžete zdůraznit charakter stylu a proměnit jeho siluetu. Hodí se téměř ke všemu, ať už k podzimnímu kabátu nebo krátkému saku. Neschovávejte ji pod svrchní oblečení. Šála by měla hrát v celkovém outfitu hlavní roli.

V zimním šatníku se vám bude hodit také oversize taška v podobě klasického shopperu. Je to mimořádně praktický a pohodlný doplněk. Pokud ji sladíte se svým outfitem, elegantně vynikne a upoutá na sebe pozornost. Oversize taška je víceúčelovým doplňkem pro každý look. Můžete do ní zabalit téměř vše, co potřebujete na náročný den, a přesto budete vypadat fenomenálně.

Módní doplňky: Stříbrné kabelky

Někdy stačí jeden prvek, který podtrhne celý vzhled. Jedním z takových módních doplňků je rozhodně stříbrná kabelka, která vede na seznamu nejmódnějších doplňků pro podzim-zimu 2023/2024.

Stříbrné kabelky se do dámských šatníků a na přehlídková mola vracejí jako bumerang. V minulosti byly nepostradatelnou součástí silvestrovského looku. Nyní se nosí každý den po celou sezónu. Návrháři dokazují, že jsou doplňkem, který se hodí i k těm nejklasičtějším ležérním outfitům. Ideální jsou také k těm odvážnějším outfitům. Nejenže je zatraktivní, ale dodá jim i originální vzhled.

Klasické černé vysoké podpatky

Současní špičkoví módní návrháři se shodují. Trendy každé sezóny by se měly prolínat a zůstat s námi déle. Černé klasické jehlové podpatky do tohoto konceptu dokonale zapadají.

Černé vysoké podpatky jsou jako malé černé šaty. Hodí se ke každému oblečení a dokonale doplňují celý vzhled. Navzdory zdání nejsou jen botami na večer, jak dokazují velké módní domy. Ať už se nám líbí jakýkoli styl a estetika, černé vysoké podpatky jsou součástí šatníku, který se hodí pro každého a za každé situace, a to i v chladnějších dnech.

Vysoké boty jsou v kurzu

Vysoké boty s úzkým nebo elastickým svrškem. Na ploché podrážce, tvarovaném jehlovém podpatku nebo extravagantní platformě. Kozačky opět kralují žebříčku zimních trendů a nehodlají přenechat stupně vítězů žádné jiné obuvi. Důvodů je celá řada. Jsou to boty, které zdůrazňují ženskost a dobře fungují jako doplněk pro každodenní i večerní vzhled.

Obzvláště oblíbené jsou kozačky střední výšky. Některé modely připomínají slavné pantaboot a hodí se k eklektickým outfitům. Jiné lze snadno začlenit do minimalistických outfitů a kombinovat je se vzdušnými šaty, robustním svetrem, blejzrem nebo dobře padnoucím kabátem.

Vojenský, ale ve vlastním stylu

S radostí je nosí ženy všech věkových kategorií a estetického zaměření. Workery si naše srdce získaly již před několika lety, ale teprve nyní berou útokem přehlídková mola největších módních domů. Jsou pohodlné, odolné a velmi stylové. Jaké modely budou v módě v následujících měsících?

Černé baggery v jednoduchém, minimalistickém stylu s vámi budou držet krok po celou zimu. Skvěle budou vypadat s klasickým kabátem, péřovou bundou nebo ramoneskou. Černé baggery jsou vedoucím typem obuvi, ale béžové trapery nesměle vedou. Odstíny béžové jsou tuto sezónu trendy a nevyhnuly se ani doplňkům. Je to stejně univerzální barva a dobře se hodí k různým lookům, od šatů až po ležérní vzhled s bílou košilí a džíny.

Příznivci zdobnějších doplňků si zamilují trapery s řetízky a kamínky. Pokud se jen těžko loučíte se svými sportovními botami, vyměňte je na podzim a v zimě za baggery inspirované teniskami. Skvěle doplní každý sportovní look.

Přečtěte si další článek