Čtení na 3 min 15 Lis 2023

Módní příběh moderní ženy. Nová kolekce Focused and Fabulous od značky Answear.LAB

Autor: Katka
Čtení na 3 minuty

Život žen v moderním světě je hektický a intenzivní. Plný honby za kariérou, realizací snů a touhou po naplnění, často vzdorující očekáváním společnosti. Nová kolekce Focused and Fabulous od Answear.LAB má upozornit na to, že každá žena potřebuje ve svém životě chvíli, kdy se může zastavit, naslouchat svému vnitřnímu hlasu a věnovat se jen svým potřebám, včetně těch módních.

Máma, manželka, kamarádka, šéfka, kolegyně – každý den zastávají ženy na celém světě mnoho rolí najednou. V neustálém spěchu a při plnění všech svých povinností si často neuvědomují potřebu na chvíli se zastavit a vychutnat si každodenní život. Nová kolekce Focused and Fabulous od Answear.LAB upozorňuje, jak moc je pro každou ženu důležité se občas zastavit a odpočinout si od každodenního shonu a soustředit se opravdu jen na sebe. A móda hraje v tomto procesu významnou roli.

 

„Každá žena se může v oblečení od Answear.LAB cítit jako na módním mole. A to ať už je doma, plní pracovní povinnosti v kanceláři, nebo se věnuje svým oblíbeným aktivitám. Snažíme se je provázet při formování vlastního a unikátního stylu. Aby z těchto osobních setkání s módou čerpaly energii, kterou následně předávají světu,“ uvedla Agnieszka Pruchnik, ředitelka značky Answear.LAB.

 

Focení pro kolekci Focused and Fabulous se zúčastnila i charismatická modelka Kamila Szczawińska, která dobývá přehlídková mola nejslavnějších světových módních návrhářů. V rámci focení vzniklo také video, ve kterém Kamila představuje celou kolekci poutavým vyprávěním. Ve videu se prolíná stylizace celé kolekce s příběhem o ženskosti.

 

 

 

 

 

 

„Vytvořili jsme příběh moderní ženy, která zná své silné i slabé stránky. Žije svůj život, je spokojená a zaměřená na to, co je pro ni nejdůležitější,“ dodává Agnieszka Pruchnik.

 

Focused and Fabulous: Návrat trendů z 90. let

 

Kolekce Focused and Fabulous představuje ženské střihy inspirované aktuálními světovými trendy. Zahrnuje klasické kabáty, imitace kožichů v béžové a hnědé barvě, šaty s květinovými vzory a výstřihy na ramenech vhodné pro denní i večerní nošení. Najdete v ní košile s uvázanou šerpou, módní sexy kalhoty, elegantní volné kalhoty a nadčasové modely s rovnými nohavicemi.

 

Kolekci dominují kombinace červené a černé barvy. Spojení těchto barev, které je typické pro 90. léta, bylo do nedávna opomíjeno, a teď se stalo hitem posledních módních trendů. Stejně jako červený look v různých provedeních, jako je kombinace saka se šaty, dámský oblek nebo overal. Kolekci zdobí leitmotiv květu růže, a to jak v ozdobných detailech, tak ve vzorech inspirovaných pařížskou zahradou nebo v lineární kresbě.

 

 

Mezi použitými materiály najdete kůži a její imitace, lesklé saténové látky a na dotek příjemné svetrové úplety, které zahřejí v chladných podzimních a zimních dnech. Pro dokonalý look doplňte jednotlivé kousky výraznými šperky. Například náušnicemi, které upoutají pozornost, velkými prsteny s květinovými motivy nebo mašlí uvázanou pod krkem, to je jen pár tipů od Answear.LAB.

Přečtěte si další článek