Čtení na 3 min 29 Pro 2023

Silvetrovský styling: Jak se obléknout na nejdůležitější noc v roce?

Autor: Katka
Čtení na 3 minuty

Okouzlující šaty, elegantní kostým nebo třpytivá kombinace sukně a halenky s flitry? Ať už se rozhodnete strávit silvestrovský večer jakkoli, dbejte na to, abyste se v oblečení cítila úžasně a pohodlně. Vyberte si oblečení na Silvestra 2023 podle světových trendů s Answear.LAB.

Styling na Silvestra 2023 není jen o třpytu flitrů a kovových materiálech. V této sezóně vedou tlumené barvy, power dressing v podobě obleků nebo šaty s peřím ve stylu „Velkého Gatsbyho“. Kromě toho hraje mezi silvestrovskými looky velkou roli pohodlí a nádech nonšalance.

Silvestr 2023 v okouzlujícím maxi oblečení

Chystáte se na silvestrovský ples? Nebo se možná budete bavit s přáteli na komornějším, ale stejně elegantním místě. Bez ohledu na to, kde budete trávit silvestrovskou noc, máte příležitost obléknou se jinak než v běžný večer.

Slavnostního silvestrovského vzhledu lze dosáhnout pomocí večerních šatů. Šaty zdobené flitry, krystaly a třpytivými doplňky upoutají pozornost všech hostů. Zvláště působivý bude model zvýrazňující postavu s výstřihem. Díky kterým se budete cítit výjimečně.

Milovníkům klasické elegance doporučujeme maxi šaty v glamour stylu z kolekce Answear LAB. Kreace se vyznačuje dlouhými rukávy zdobenými třásněmi, polovičním rolákem a bočním rozparkem. Jemný a na dotek příjemný materiál šatů zajistí vaše pohodlí nejen na Silvestra.

Oslavte Silvestra v malých černých šatech.

Silvestr 2023 je nejlepší příležitostí v roce, kdy můžete zazářit od hlavy až k patě. Přiléhavé šaty bez ramínek a se smyslným výstřihem, jsou dokonalým způsobem, jak vytvořit okouzlující look. Při výběru šatů bez ramínek se omezte ve výběru doplňků. Zvolte nenápadnou černou kabelku a klasické jehlové podpatky, abyste nezastínily celý vzhled.

Stejně krásně budete vypadat i v méně zdobených šatech. Dokonalý je například model z kolekce Answear.LAB ze saténu. Přiléhavý střih a módní rukávy z černé síťoviny dodají stylingu výrazný charakter.

Dámský oblek pro zvláštní příležitosti

Silvestr 2023 není jen příležitostí obléknout si jedinečné šaty. V této sezóně se rozhodněte pro power dressing trend, který projevuje ženskou nezávislost a sílu prostřednictvím dvouřadových sak a dámských obleků. Buďte stylová v saku s ozdobnými zlatými knoflíky. Krátké sako a rozšířené nohavice kalhot zase opticky prodlouží a zeštíhlí vaši postavu.

Dáváte přednost vzhledu, který se hodí spíše na večírky? Oblečte si oblek s flitry. Delší sako se zavazováním v pase je ideální pro téměř každou postavu. Široké třpytivé brokátové kalhoty dodávají celému vzhledu lehkost.

Nezapomeňte, že jednotlivé kousky můžete kombinovat. Pokud chcete vytvořit vzhled power dressingu, ale přesto si zachovat ženskost a smyslnost, zvolte volnější sako a zkombinujte ho s vypasovanějšími kousky. Svou postavu zvýrazněte brokátovou minisukní nebo vypasovaným korzetem. Je to ideální volba pro oblečení na večírek.

Přečtěte si další článek