Čtení na 2 min 03 Čvn 2020

Návrat do dětských časů

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Pro velké, malé i dospívající, kteří se chtějí bavit a užívat si života bez ohledu na věk, máme něco speciálního. Objevte s námi oblečení a doplňky, které ve vás probudí ty nejkrásnější vzpomínky na dětství!

Kdo z vás by se na chvíli nechtěl znovu cítit jako dítě? Dopřejte si radost a zkuste se na svět podívat očima malého človíčka a udělejte něco bláznivého. Dáte si další porci zmrzliny nebo si pořídíte tričko s Mickey Mousem? Je jen na vás, po čem sáhnete!

Dětští hrdinové

Jak se dostat zpět do svého dětství co nejdříve? Pokud nemáte stroj času, můžete například použít oblečení a doplňky s obrázky vašich ikonických dětských hrdinů. Bojová postava Super Mario, Mickey Mouse, Bambi, Batman nebo jiné kreslené postavy vám pomohou vzpomenout si na ty bezstarostné chvíle, kdy jste dychtili po dobrodružstvích svých oblíbených postav. Naštěstí v této sezóně módní značky vyslyšely vaše tajná přání, takže si máte z čeho vybírat. Zažijte tyto chvíle ještě jednou a znovu se staňte dítětem!

LEVI´S / TALLY WEIJL / MELISSA / FEMI STORIES / ONLY

CAPSLAB / DIESEL / LEVI´S / LEVI´S / MEDICINE

 Oblečení pro velké i malé

Přestože jsme již dospělí a domníváme se, že dětský svět je nám již vzdálenější, některé věci jakoby se neztratily. Nadčasová móda – některé modely stále nosí děti i jejich rodiče. Stačí zmínit takovou klasiku jako jednobarevné tenisky, jednoduché džíny, trička s potiskem nebo kšiltovky. Univerzální a ideální pro všechna pohlaví a věkové kategorie.

LABELLAMAFIA / FILA / MEDICINE / BIG STAR / LEVI´S

ADIDAS ORIGINALS / CAPSLAB / MEDICINE / VANS / LEVI´S

Vtipné doplňky, které potěší každého

Hračky děti milují a u některých z nich tato láska přetrvává až do dospělosti. Brýle s barevnými rámečky či hodinky, v nichž je ukrytých tisíc funkcí, mohou zaujmout a potěšit opravdu všechny věkové kategorie. Určitě najdeme i mnoho dalších doplňků, které probudí radost a zvědavost dítěte i dospělých. Bude to kabelka nebo možná originální náušnice či čelenka s obrovskou mašlí?

NOBO / MANGO / VANS / CALVIN KLEIN / TIMEX

Přečtěte si další článek