Čtení na 3 min 25 Kvě 2020

Oblečení a doplňky pro chvíle strávené s Vašimi nejbližšími

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Právě teď nastává období, kdy můžeme se svoji rodinou nebo přáteli vyrazit do přírody, na výlety nebo si venku zasportovat. Květen a červen jsou měsíce, kdy slavíme svátky maminek, tatínků i dětí.

V tomto roce si díky nečekaným okolnostem ještě více vážíme blízkosti, rodinných pout a tepla domova. Znovu objevujeme hodnotu společných setkání, každodenních rozhovorů, zábavy a tvůrčího času. A věříme, že tyto momenty lásky a radosti u nás přetrvají napořád.

Přestože v poslední době ustoupila móda částečně do pozadí, mysleme na to, že oblečení může být nejen atraktivní, ale i funkční. Co nosit, když trávíte čas venku nebo si spolu hrajete? Každá situace vyžaduje zvláštní styl, a proto jsme pro vás připravili malého průvodce základními přehledy kdy a co, pro vás i pro celou vaši rodinu.

Příroda volá

Po několika měsících za zavřenými dveřmi si užíváte ještě více čerstvý vzduch i sluneční paprsky. Pravděpodobně chodíte se svými dětmi na procházky, objevujete kolečkové brusle, jezdíte na kole a o víkendech organizujete výlety po okolí. Čas strávený venku by měl být pro vás příjemným okamžikem, jak se zbavit stresu a získat energii na další den. Nedovolte, aby vaše oblečení omezovalo vaši svobodu! Denim, mikiny a teplákové soupravy, jakož i lehké šaty a košile, vám pomohou k tomu, abyste působili na okolí upraveně přitom však trendově.

ANSWEAR / LEVI´S / MEDICINE  / LOCAL HEROES / SILVIAN HEACH

MEDICINE / TOMMY JEANS / FILA / MEDICINE / RUSSEL ATHLETIC

Přípravy na léto

Berete auto a prcháte z města nebo zůstáváte v betonové džungli? V každém případě využijete pár dovolenkových doplňků – ať už plánujete odpočívat doma, u vody nebo pojedete s rodinou na venkov. Kromě typických letních oděvů vyrobených z přírodních materiálů se určitě hodí slamák, značkové sluneční brýle a samozřejmě, pohodlné žabky či tenisky.

RAY-BAN / ANSWEAR / BIRKENSTOCK / GUESS JEANS / LOVE MOSCHINO

VANS / TOMMY HILFIGER / LACOSTE / NEW BALANCE / TOMMY JEANS

Trendsetter – ti velcí i ti malí

Trend stejného oblékání matka a dítě, pokračuje již několik sezón. Kromě toho, že je efektivní, je to skvělý způsob, jak přiblížit módu a estetické cítění svým potomkům. Nabídněte jim, aby pro vás i pro sebe připravili podobné outfity nebo vymysleli stylingy podle postav z populárních pohádek nebo seriálů. Možná půjdeme na procházku ve sladěných mikinách s logem nebo v šatech ve stejném odstínu. Ukažte svým dětem, jak si můžeme hrát s módou, kolik zábavy si přitom užijeme a zároveň si společně tříbíme vkus, smysl pro barvy a poznáváme nové materiály. Tak hurá na to!

ANSWEAR / TOMMY HILFIGER / MEDICINE / DIESEL / ADIDAS ORIGINALS

MAYORAL / TOMMY HILFIGER / NAME IT / PEPE JEANS / ADIDAS ORIGINALS

Přečtěte si další článek