Čtení na 3 min 05 Bře 2019

PÁNSKÉ JARNÍ TRENDY, KTERÉ BYSTE MĚLI ZNÁT

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Pokud patříte k těm džentlmenům, kteří udávají tempo a styl pánské módy pro své okolí, měli byste si do svého fashion hledáčku dát nejnovější jarní trendy – barvy, vzory i střihy, které kralovaly módním přehlídkovým molům.

Pravdou je, že určitou dobu pánská móda prezentovaná na molech, byla tak trochu karikaturou, než aby se hodila do reálného života: všechno bylo příliš zveličováno nebo právě naopak až příliš zmenšené. Nešetřilo se barevnou extravagancí, ani potiskem či bizarními spojeními, které by si obyčejný člověk neodvážil ani obléci. Přichází však sezóna, která dosavadní přehlídkové kousky mění na vyvážené, elegantní a nositelné do běžného světa. Svůj návrat zažívá kombinace krejčovského řemesla s moderními střihy. A to je důvod, proč byste svou pozornost měli zaměřit na aktuální trendy bez obav, že byste se dopustili módního faux-pas. Podívejte se spolu s námi, jaké barvy a styly budou hrát prim, aby se vám vaše investice do dobrého vkusu a výběru náležitě vyplatila.

Triumfální come back obleku

Je to tak. Oblek, v minulosti možná považován pouze za cosi příležitostného, se v této sezóně nosí i v neformální verzi – počínaje od měkkých, splývavých materiálů až po oversize verze, které na přehlídkách předvedli Balenciaga a Louis Vuitton. Ve prospěch image „tvrďáka“ se do hry vracejí bundy s ostře řezanými klopami, zvýrazněnými ramenními vycpávkami a také dvouřadá saka. Retro a glamour byl zase vyzdvižen dvojicí Dolce & Gabbana. Žádoucí bude i výrazná barevnost a vzory (hlavně pruhy). Chcete-li v davu vyniknout, tak směle mixujte potisky – kostkovaná bunda a květované tričko bude jen důkazem, že jste módním expertem.

S.OLIVER / SELECTED / SELECTED / TOMMY HILFIGER / SCOTCH & SODA

Neutrální barvy

Pokud jste již unavení extravagantními potisky a expresivními barvami, můžete se klidně obléci do béžové. Tradiční béžové obleky a bundy jsou dobrou volbou pro teplé dny, i pro rozmanité příležitostné outfity. Neutrální, tlumený celkový vzhled se stal hitem. A to jak na molech, tak i v pouliční módě. V této barvě se objevily klasické pánské trenčkoty, ale také béžové slaměné klobouky spojované s prostředím rapperů ze začátku tisíciletí. Tento nenáročný odstín pro kombinace nabízí mnohostrannou variabilitu při spojování s neutrálními odstíny i s výrazným potiskem. V každé módní kreaci bude tato jemná barva příjemná a oku lahodící.

REVIEW / GEOX / MANGO / CONVERSE / ADIDAS ORIGINALS

Přečtěte si další článek