Čtení na < 1 min 15 Čvn 2020

Nová kolekce Tropical Infusion od značky Answear ve Vás probudí touhu po cestování

Autor: Nicole
Čtení na < 1 minuty

Chybí vám tropy a jejich rajské pláže? Podívejte se na novou kolekci Tropical Infusion, která vám nabídne tropické klima i v Evropě!

Pokud jsou dlouhé cesty jen snem, záchranu přináší nová kolekce ANSWEAR. Tropical Infusion je nabídka světových trendů zahrnující módní exotické printy, odkazy na safari styl, horkou poušť nebo džungli s tajemnou flórou. Rozhodněte se sami!

Co najdete v kolekci Tropical Infusion?

Kolekce je vhodná pro první letní dny, je založena hlavně na šatech několika různých módních střihů. Najdete zde pohodlné modely s cargo kapsami, kam můžete ukrýt prázdninové poklady nalezené při procházce třeba na pláži. A nabízí také kousky s hlubokými výstřihy na zádech. Kolekci doplňují volné safari šortky, vzdušné košile a trička s potisky z dovolené – všechny prvky se vzájemně doplňují, takže můžete vytvářet různé styly, formální i vhodné pro letní výlety. Oblečení bylo vyrobeno s ohledem na přicházející teplé počasí, využívá přírodní materiály: len, bavlnu a viskózu.

Různé vzory a barvy

Každá letní kolekce musí hýřit barvami a potisky – u Tropical Infusion to není nic neobvyklého. Vzory šatů a košil se vztahují k exotickým motivům: palmy, tropické květiny a divoká zvířata.

Barvy kolekce ANSWEAR jsou živé a syté: dominují odstíny žluté a ohnivě červené, zelené a khaki. Výrazné barvy vycházejí přímo z tropické džungle, kontrastují s klasickou tmavě modrou džínovinou a sněhobílou barvou.

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek