Čtení na 3 min 13 Lis 2019

PŘIPRAVTE SE, VYRÁŽÍME NA KOKTEJL PÁRTY!

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Přestože nám paní podzim stále předvádí své vrtošivé manýry, v koutku duše se už pomalu těšíme na nejkrásnější svátky roku. A samozřejmě na ty nezapomenutelné párty, večírky, setkání či společně strávené svátky klidu. Mikuláš, Vánoce či Silvestr, jsou každoročním repertoárem, který vyžaduje přípravu vhodných outfitů. Víte už, co si oblečete? Pokud ne, rádi vám s tím, pomůžeme!

Jak zazářit?

Nezáleží na tom, zda máte párty v disko klubu nebo se chystáte na bál. Rifle a svetry nejsou pro tento případ absolutně vhodné. Pokud jste však každodenní milovnicí jednoduchých kalhot a košil, můžete si snadno vytvořit dokonalý, a přitom pohodlný večerní oděv. Základem je správně zvolený materiál.

V této sezoně bude vítězit lesk. Jsou dovoleny všechny saténové a velurové materiály. Na vás zbývá pouze si vybrat saténovou halenku nebo metalický top, který stačí když doplníte neformálními kousky. Pokud máte párty hned po práci, tak právě lesklý design je dobrým řešením na rychlou přeměnu vašeho stylu.

 

JACQUELINE DE YONG / ANSWEAR / LOVE MOSCHINO / LIU JO / VILA

V kalhotách nebo v sukni?

Nebo možná v šatech? Ve skutečnosti je každá z těchto odpovědí správná. Záleží na vás. Pokud se neumíte rozloučit s kalhotami, upřednostněte alespoň cigaretový střih nebo směrem dolů rozšířené. Můžete si k nim vybrat krátkou bundu například velurovou pod ní top zakončený krajkou nebo halenku s fiží. Každá z těchto možností bude skvěle fungovat během večírku.

Pokud dáváte přednost sukním, ve vašem šatníku byste měly mít tyto 2 modely: koženou sukni a saténovou midi. Obě jsou vhodné pro každodenní nošení, ale i pro společenské večírky. Pokud si k nim doladíte elegantní top nebo halenku či košili z hedvábí, dáte najevo svůj přehled ve světě trendů.

VERO MODA / ANSWEAR / PINKO / JACQUELINE DE YONG / MEDICINE

Chcete-li se na večírku skutečně blýsknout, šaty budou tou nejlepší volbou. Dominantou této sezóny jsou splývavé šaty ve stylu 50. let a romantické éterické kreace s tylem a krajkou. Máte tedy mnoho možností a výběr těch správných závisí na stylu, který obvykle preferujete.

ANSWEAR / MEDICINE / GUESS JEANS / VERO MODA / LIU JO

Jaké doplňky vám nesmí chybět?

Myslete na to, že každý outfit vyžaduje základ, který často určuje jeho charakter – zvláště pokud máme na mysli párty styl. První housle bude hrát samozřejmě večerní kabelka – nevyhnutelně vyrobena z imitace krokodýlí kůže a originální šperky. Sáhněte po dlouhých náušnicích, ozdobných špendlíkách nebo náramcích s přívěsky. Vaši pozornost si také zaslouží boty. Na tanečním parketu se můžete vyřádit v klasických vysokých podpatcích. Další možností jsou semišové boty ve výrazné barvě nebo lakovky. Ty vypadají dobře na nízkém a pohodlnějším podpatku. Nezapomeňte tuto sezónu se zaměřujeme nejen na lakovanou kůži, ale také na imitaci kožených aligátorek, přezky a spony.

ANSWEAR / KAZAR STUDIO  / FOSSIL / PATRIZIA PEPE / STUART WEITZMAN

Přečtěte si další článek