Čtení na 3 min 06 Lis 2019

PRÉMIOVÉ ZIMNÍ TRENDY

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Horečnatě přemýšlíte, co si vzít v mrazivých dnech na sebe? I v zimě můžete dobře vypadat a dokonce působivě. Podívejte se na nabídku prémiových značek na tuto sezónu.

Barevné kožešiny a kabáty

Začněme tím, co je vidět navenek – svrchní oblečení musí být viditelné už z dálky. Mělo by vyniknout a přitahovat pozornost. To, co si vyberete, závisí pouze na vás. Máte chuť na kožešiny? V nabídce jsou jak barevné, umělé, k nerozeznání od těch pravých, tak i přírodní, objemné jako byste právě prošly tunelem času z carského Ruska. Na druhé straně jsou pro zimní období připraveny bundy, velké i malé, s jasně výraznými rameny, s přidanými logy, v metalických barvách, které ještě více podtrhnou váš vzhled. A pokud vás nepřesvědčí kožešiny ani bundy, k dispozici máte kabát ve výrazné barvě nebo s typickým kostkovaným vzorem.

PINKO / DKNY / DIESELGUESS JEANS / MORGAN

Šaty

Co si obléknout pod kabát nebo sako? Máte několik možností, ale zatím se zaměřme na šaty – koncem podzimu a zimy nás čekají plesy, večírky, Vánoce, Silvestr, ale i karnevaly… Flitry, metalické tkaniny, tmavé krajky, satén, samet, peří – některý z těchto prvků by se měl určitě objevit na vašich aktuálních šatech.

Pokud hledáte něco na každodenní nošení, nevyhýbejte se skládaným, splývavým a zářivým kreacím. Vysoké kovbojské boty budou k takovému outfitu, vypadat nádherně.

GUESS JEANS / TWINSET / SILVIAN HEACH / RED VALENTINO / TWINSET

Druhá kůže

Ne každá dáma má ráda šaty s květinami. Pro ty, které si rády udržují nepřehlédnutelný a trochu provokativní vzhled, máme něco speciálního – kůži. Nejsou to jen kožené bundy, které se drží na vrcholu: tuto zimu byste si měly pořídit koženou sukni, kalhoty nebo šaty. Kožené prvky můžete nosit samostatně (dobře ladí s košilí nebo s měkkým svetrem) nebo si z nich můžete vytvořit celkový look. Chcete-li prokázat svůj módní drive, pro kůži říkáme rozhodně ano!

TWINSET / PINKO / PINKO / MORGAN / MORGAN

Zimní boty

A teď už k vašemu dokonalému stylu chybí jen vybrat správné boty. Tato sezóna se řídí především pravidly divokého západu. Kovbojské boty, které propagovaly značky jako Albert Ferretti či Louis Vuitton, jsou extravagantní a poutavé, zejména pokud se navíc rozhodnete pro texturu napodobující kůži aligátora. Jestli vás zrovna kovbojské boty neoslovují, nezapomeňte, že elegantní boty na podpatku nikdy nevyjdou z módy.

STEVE MADDEN / TWINSET / LOVE MOSCHINO / GUESS JEANS / CALVIN KLEIN

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek