Čtení na 4 min 23 Dub 2024

Rockový styl v centru pozornosti. Inspirativní styling s bundou ramones

Autor: Katka
Čtení na 4 minuty

Rockový styl opět získává popularitu mezi milovníky módy. A není divu – je to ideální způsob, jak vyjádřit svou rebelskou osobnost prostřednictvím ikonické bundy. Přidejte se k nám a vytvořte si originální outfit s bundou Ramones.

Návrat Ramonesek: Ikona rebelie a svobody

Bunda Ramones se na módním trhu poprvé objevila v padesátých letech a okamžitě si ji oblíbili motorkáři. Stala se symbolem rebelie a svobody. Její podoba se s časem vyvíjela, a nakonec se stala jedním z nejoblíbenějších svrchních oděvů rockových hudebníků. Elegantní kůže v sytě černé barvě dokonale zrcadlila charakter písní této éry.

V současné době se ramoneska vrací na módní scénu v mírně osvěžené podobě. Mezi modely, které jsou aktuálně k dispozici, najdete klasické střihy a barvy, ale také nová provedení v pastelových barvách. Pokud hledáte řešení, které vám pomůže vyjádřit se prostřednictvím oblečení, může být taková jedinečná kožená bunda zajímavým doplňkem.

Pokud toužíte po rockerském stylu, sáhněte zejména po černých ramoneskách s cvočky. Pro odvážnější jsou tu modely s výraznou grafikou na zádech nebo po stranách. Slaďte bundu s klasickými dámskými džíny – určitě se ve vaší skříni nějaký pár najde. A nezapomeňte na stylové kozačky.

Styling pro různé příležitosti

Bunda Ramones může být součástí rockového outfitu. Nemusí jí však být vždy, je totiž mimořádně univerzální a zajímavou alternativou k saku nebo jarní bundě. Oblečte si ji například přes šaty ke slavnostnějším příležitostem nebo na romantickou procházku v parku s přítelem o chladném víkendu.

Ramonesku využijete po celý rok, například i v létě v chladných večerech, kdy dokonale doplní letní šaty, kterým dodá úplně jiný nádech.

Chystáte se vyrazit s přáteli do města? Zkopletujte svůj outfit z dámských sukních Medicine a bavlněného crop topu s originálním potiskem. Přidejte různé šperky, od náušnic po náhrdelníky, spoustu prstenů a završte ramoneskou.

Černá motorkářská bunda: Klasika, která vždy funguje

Černá ramoneska je klasikou ve své kategorii. Dlouhou dobu byly na trhu k dispozici pouze tyto varianty. Není to překvapivé, protože černá barva je stále oblíbená a universální. Především zeštíhluje a dodává outfitu eleganci. Rockoví hudebníci však možná měli na mysli něco jiného: chtěli svým oblečením vyjádřit svou rebelskou povahu.

Černé ramonesky můžete nosit doslova ke všemu. Například elegantí šaty od značky Pinko získají úplně jiný charakter, když je zkombinujete s koženou bundou. Jen se ujistěte, že celou kreaci sladíte s těmi správnými doplňky a nezapomeňte na kožené jehlové podpatky. Vše doplňte psaníčkem a nezapomeňte na šperky, které ladí s akcenty na ramonesce. Pokud na ní převládají stříbrné zipy a cvočky, zvolte náušnice a přívěsek se stříbrným leskem.

Béžová bunda ramones: Jemnost a elegance

Nemusíte ale zůstat jen u černé barvy. Samozřejmě stojí za to mít tuto klasiku ve svém šatníku, ale časem zkuste svou sbírku doplnit i o jiné barvy. Zajímavým příkladem jsou béžové kožené bundy. Snadno najdete model v mléčně kávovém odstínu, který decentně zakomponujete do svého stylingu. Všimněte si, že se hodí k mnoha současným trendům a obléknete ji v různých situacích.

Béžová barva je součástí pastelové palety barev. Jako taková se krásně hodí k bílým kouskům oblečení. Velmi často se také kombinuje s modrou, jak je vidět na sociálních sítích a na ulici, kde je snadné spatřit milovníky módy, kteří tuto barevnou kombinaci nosí. Zvolte klasické džíny, bílé tričko, béžovou ramonesku a váš outfit je připraven.

Hnědá bunda ramones: Alternativní volba pro odvážné

Hnědá barva se může zdát podobná béžové, ale přesto se mnoho lidí vyhýbá ramoneskám právě v tomto odstínu. Tmavě hnědou je totiž někdy náročné začlenit do outfitu. Pokud se rozhodnete pro koženou bundu tmavé barvy, doplňte svůj outfit o něco výraznějšího. Skvěle se hodí černé džíny nebo klobouk. Experimentujte s módou a hledejte řešení, která podtrhnou vaši krásu.

Přečtěte si další článek