Čtení na 3 min 23 Led 2024

Stylová zimní dovolená s Answear.LAB

Autor: Katka
Čtení na 3 minuty

Zimní dovolenou tráví většina s nás nejraději na horách, kde se oddáváme zimním aktivitám. Pro někoho je neodmyslitelně spojená se sportováním, někdo raději navštěvuje okolní místa nebo objevuje ruch evropských metropolí. Způsob, jakým zimní dovolenou trávíte tak určuje, jaké oblečení a doplňky si s sebou vezmete. Co si tedy nezapomenout zabalit do kufru?

Zimní dovolená na horách

Chystáte se strávit zimní dovolenou na horách? Vezměte si s sebou teplé a funkční oblečení. Základem vašeho zimního šatníku je svrchní oblečení, které vás nebude omezovat v pohybu. Přibalte si péřovou bundu do boků, abyste se mohli věnovat zimním sportům a nebyla vám zima. Myslete také na bundu nebo kabát na převlečení. Dobrou volbou budou modely, které kombinují pohodlí a eleganci, tj. vlněný kabát nebo dlouhá péřová bunda.

Při výběru oblečení na zimní dovolenou mějte na paměti i praktičnost. Bunda s dostupnými a prostornými kapsami zajistí, že máte to nejdůležitější po ruce. Některé modely mají také speciální kapsu na skipas. Díky těmto doplňkům si můžete být jisti, že při lyžování nebo snowboardingu neztratíte žádné důležité věci.

Než si pořídíte konkrétní outfit na sjezdovku, věnujte pozornost základním funkčním parametrům. V ideálním případě by vámi vybrané modely měly mít pokročilé membrány, které zabraňují prosakování vody a zároveň jsou prodyšné. Stále oblíbenější jsou bundy se sněhovým pásem, který ztěžuje pronikání sněhu pod oděv při lyžování nebo jízdě na prkně. Najděte si oblečení, ve kterém budete na sjezdovce vynikat. Vyhněte se bílé a béžové barvě a volte výrazné barvy. Barvy sezóny jsou limetkově zelená, jasně žlutá, červená a fialová.

Aktivity ve městěch

Zimní dovolená není jen o sjezdovkách. Mnoho lidí tráví tento čas také odpočinkem na nedalekém statku nebo pobytem ve městě. Navzdory zdání nemusí být taková dovolená vůbec nudná. Stačí si předem naplánovat městské aktivity, které chcete podniknout se svými blízkými.

Možná už dlouho toužíte vidět novou výstavu v místní umělecké galerii nebo plánujete výlet do kina či na divadelní představení. Podle toho, jak se rozhodnete zimní dovolenou strávit, budete potřebovat různé oblečení. Pokud se rozhodnete prozkoumat město, nezapomeňte se obléknout do vrstev. Tento vzhled se obvykle skládá z nadměrného trička, svetru přes něj, teplé bundy a pohodlných kalhot nebo dlouhé sukně a punčocháčů. Při vrstvení je nejdůležitější vaše pohodlí.

Svetr Answear.LAB

Pokud se naopak rozhodnete pro kulturní zážitek, zvolte elegantní styl. Ať už v kině, divadle, umělecké galerii nebo muzeu, dobře poslouží klasický komplet s černým rolákem nebo svetrem a mimořádně módní koženou sukní. Zajímavou alternativou jsou úpletové maxi šaty ve výrazné barvě.

Zimní dovolená v evropských metropolích

Zimní přestávka v zahraničí je skvělým nápadem pro trávení volného času. Výlet do Paříže, Madridu, Říma nebo Kodaně však vyžaduje přípravu, zejména co se týče módy. Stejně jako u dovolené strávené na horách je třeba se připravit na případný studený vítr, déšť a sníh, abyste si mohli město pohodlně prohlédnout. Volte vrstvené outfity, které vás udrží v teple a pohodlí.

Kožený kabát Answear.LAB, bunda Answear.LAB

Pokud se chystáte do jižních částí Evropy, můžete si do kufru zabalit oblečení na podzim nebo na začátek jara. Místo tlusté péřové bundy zvolte zateplenou koženou bundu, dlouhý kožený trenčkot nebo stále oblíbenější béžové kabáty z umělé kožešiny. Každou z těchto možností doplňte objemným rolákem v tělové barvě a elegantními kalhotami s rovnými nohavicemi z kvalitní bavlny.

Svetr Answear.LAB, kšiltovka Answear.LAB, Kabát Answear.LAB

Nezapomeňte na doplňky. Zimní vzhled doplňte teplou vlněnou čepicí nebo baretem. Kolem krku si omotejte objemnou šálu. V teplejších dnech zvolte baseballovou čepici a noste výrazné šperky. Chcete být v evropských metropolích nepřehlédnutelná? Vyberte si dokonalé outfity z kolekce zimních výprodejů Answear.LAB.

Přečtěte si další článek